buona sera

Ha valaki megfogná a kezem....

Végre

2017. január 10. 10:01 - nem a szőke

Azt mondanám a társkeresés elsősorban lelombozó. Elkeserítően sok az igénytelen ember. Felteszem mindkét oldalon - értelemszerűen én ugye a férfiak megkereséseivel találkozom. 

Ma azonban egy olyan  FÉRFI írt nekem, aki nem csak a levelében, hanem a keresett nőről alkotott képében is "nagyszerűt alkotott". Legalább is olyat, ami kiemelte őt a tengerből.

Okulásul megosztom most veletek ezt a  részletet:

"A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert félnek, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett néha csak felvesznek egy almát a földről, ami nem olyan jó, viszont könnyű. Az almák a fa tetején , azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig ők csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég bátor lesz ahhoz, hogy felmásszon a fa csúcsára. Én egyszer a csúcsig szeretnék mászni."

Sokkal sekélyesebb megfogalmazásban, nem baj, ha magasra tesszük a lécet, elegendő, ha azt, az az egy átugorja.

 

53 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buonasera.blog.hu/api/trackback/id/tr9012114995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.10. 11:08:47

Azok a nők szokták infantilisnek minősíteni a gyerek kisvasútjával játszó férfit, akik maguk a fehér lovon eljövő hercegben hisznek, aki gazdag, meg nemes és csak rájuk vágyik. Ja és mindezt persze mindörökkön örökké...

Az almafás hasonlat ezt a gyeremeteg lelkületű nőt találja sziven. Ez csak egy csajozási technika.

nem a szőke 2017.01.11. 14:37:09

Én úgy vagyok vele, hogy az ideális társnak ilyen megfogalmazása üdítő kivétel a férfi reglapok között.
A többség: 1. nem vállalja az arcát, 2. nem ír semmit magáról, 3. nem ír semmit arról, hogy kit is keres, 5. nem írja meg hogy mi a célja, (néha elfelejti, hogy kapcsolatban él) 6. nem olvassa el annak a nőnek a reglapját, akinek ír, azaz nem érdekli, hogy aki neki "megtetszik", az mit, vagy kit akar és sorolhatnám.
Jó magam nem hiszek a királyfiban, a tökéletest sem keresek, de mondjuk egy megfelelő, jó lenne.
A szépen fogalmazó és kedves gondolatokat feltöltő férfi nem biztos hogy előbb megtalálja a párját, de normális nőnél biztos hogy előnyt élvez, legalább abban, hogy elolvassuk levelét.
Persze ő is írhat egy bunkó nőnek, és akkor van a gyöngyöt disznók elé esete.

Az itt megjelenő írások egyáltalán nem azért készülnek, hogy érts egyet vele. De manapság, amikor a párkeresés egyre inkább az online felületekre tevődik át. nekem elég kevés, ha annyit kapok üziben: tetszel, v szexy vagy, vagy van skypod,
nem ugrok rá, mi tagadás.

Gour 2017.01.12. 22:00:47

Egy tökös pasinak pedig van egy saját zöldséges boltja, telis tele almával és pont leszarja mit gondolnak erről a fa tetején.

nem a szőke 2017.01.13. 12:16:06

@Gour: A tökös pasi meg csodálkozik, hogy miért szarják le őt egy idő után a fán ülők.
Bár, ahogyan így elnézem, ezzel a macsó mentalitással biztosan elégedett az életével, és sosem jut el arra a szintre, ahol a gondolatnak, érzéseknek bármilyen szerepük van.
De ezzel együtt, sok sikert a zöldség-gyümölcs kereskedéshez.

Gour 2017.01.13. 14:14:59

@nem a szőke:

Talán mert valóban nincsen semmi de tényleg semmi jelentősége az érzelmeknek egy idő után. Amikor beletesszük a kosárba a nagy feelinget annak mindig a drágábbik válás lesz az ára. Megvenni a tehenet egy pohár tejért, ugyan már. Mit gondolsz miért nem találtok Magatoknak egy domináns és sikeres férfit? Azért mert ez a csoport már kikupálódott annyira, hogy céltudatosan kerüli a párkapcsolat nevezetű csapdákat. Tudod, a kis telefonkönyv és benne a számok, olyan nőkkel akik tudják, hogy ez csak erről szól majd. Hol tudnátok ezzel versenyezni?

Kifiguráztad a pasit a dumájával együtt, pedig biztosíthatlak róla, hogy ez még a jobbak közül való mert legalább a körítést próbálta megadni. Lesz még ennél sokkal rosszabb tapasztalatod is, ezt megígérem.

nem a szőke 2017.01.13. 17:08:49

@Gour: Először is a pasit éppen hogy nem figuráztam ki, hanem azt mondtam - végre valaki aki a suttyó stílus helyett kedves, udvarias.
Szomorú az életed, ha azt go9ndolod, hogy az érzelmeknek semmi jelentősége nincsen.
Én is használok pasikat biovibrátorként, de azért még nem gondolom, hogy igy jó, ez a jó.
Vannak időszakok, amikor elegendőek.
Amúgy meg nem kívánnék versenyezni a pasik kis könyvében lévő csajokkal.
Nekem éppen elég a napi felhozatal, hogy akkor engedek magamhoz húsz évvel fiatalabb pasit, amikor én akarom, és úgy, ahogyan én akarom,
Tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy ma egy negyvenes - ötvenes nő nem kap meg annyi harmincas pasit, amennyit csak akar, miközben a harmincas, jó pasik százával nulla szexuális életet élnek.
De attól még nem gondolom, hogy ez az igazi, hogy normális kapcsolatra nincsen szükség.
Ha te ott tartasz, hogy ezt gondolod, akkor ismét csak azt tudom mondani: sajnállak.

Amúgy meg, nekem senki nem fizetett váláspénzt, én sem fizettem syenkinek, sem válásért, sem társaságért, sem semmiért. Nem is szorulok rá.

Gour 2017.01.16. 08:58:56

Pontosan tudom, hogy egy nő bármikor kap szexre pasit, viszont azt gondoljátok ez igaz a párkapcsolatra is pedig közel sem. A nagy vízválasztó amikor a szexen kívül is tartalommal kell megtölteni az életeteket egy férfi oldalán, nagyon kevés nőt látok akinek ez sikerül. Igen, lesznek 20-30 éves rajongóid, nagyon jó pasik is, a punci ereje hatalmas, csak lesz valaki aki mellett érzed, hogy rendben van az életed és nincsen hiányérzeted? Tudod mit látok? A 35-40 es nők 60-as pasikkal futnak, mert senki sem akar tőlük többet a szexnél, csak ez a korosztály.

A másik fele, ezt is őszintén mondom, sajnállak titeket. Amíg a nők jelentősebb része egy kapcsolatra alkalmas komplett kis világ addig a férfiakból nagyon vékony a mezőny. Konkrétan: aki egyedül van az egy igazi balfék, olyan defektusokkal ami már férfiszemmel nézve is erős túlzás. Ebből megtalálni azt az egyet aki akar is valamit ér is valamit, hát nincsen könnyű dolgotok. Tudom, hogy nem lehet egy bizonyos szint alatti kompromisszumot megkötni, nem is szabad. Ezért kellene megérteni női fejjel azt is ha más jön szembe mint ami bekódolódott mint elvárás és keresni a kapcsolódási pontokat a férfiak világával.

2017.01.16. 12:12:10

@nem a szőke: abban azért igaza van az itt kommentelő pasiknak, hogy ez az almafás szöveg is csak mese habbal, igaz, hogy az édesebbik fajtából, ezt elismerem, de komolyan venni véletlenül sem szabad :)

nem a szőke 2017.01.18. 09:48:29

@Gour: Felteszem, mindketten a másik oldalt ismerjük. Nem ismerem a női felhozatalt.
De azt látom, hogy rengeteg értelmes, okos, normális férfi nem talál magának párt.
Ettől persze én nem érzem jobban magam.
Amúgy meglehetősen nyitott személyiség vagyok, kifejezetten érdekelnek az emberek, igyekszem mindenkiben megtalálni a jót. Nincsenek alapból bekódolt elvárások - na jó, azért vannak.
Az én tapasztalatom inkább az, hogy mindkét oldalon minden típus megtalálható, csak nagyon nehezen találnak egymásra a megfelelők.
Egyéb iránt nem igazán értem, hogy kik azok akiket sajnálsz.

Én nem panaszkodom, számos csaknem megfelelőt találtam már, de mivel nálam igen magas a léc, egyelőre várom azt az egyet, aki nem akar alatta átbújni.
És ez az idő sem tanulság, vagy öröm nélküli, ha az ember figyel a másikra.

nem a szőke 2017.01.18. 09:49:54

@csipke777:
Őszintén azt gondolom, hogy az idézett férfi megfogalmazása az ideálisról üdítő kivétel. Ennyit mondtam. Se többet, se kevesebbet.

Gour 2017.01.18. 15:37:34

@nem a szőke:

Az igen magas léccel azért még lesznek problémáid, egy ideig érdekes játék férfiként keresni a kihívásokat de ez az érzés pont abban a pillanatban múlik el ahogyan lecsúszik a bugyi végre. Utána már maga az igyekezet is mókásnak tűnik és alig igazolhatónak. Tehát mondhatjuk, hogy megértem a törekvéseid, mi több még sok sikert is kívánok hozzá.

Én nem látom magam körül azt a sok rendes, értelmes és okos férfit aki nem talál párt magának, csak szerencsétlenkedő bétákat akikben nincsen elég erő a saját útjaikat kitaposni és elvenni a polcról amit akarnak. Ami Neked erény bennük az nekem megmosolyogtató gyengeség, illetve tudom, hogy Neked is az lesz ha majd jobban megismerted őket, csak az elején hat csábosan a kisfiús bizonytalankodás és rajongás.

Gour 2017.01.18. 15:42:12

@csipke777:

Pontosan ahogyan mondod. A ctrl c és ctrl v művek között ez egy komolyabb darabnak számít, de tényleg csak ennyi az egész. :) Illetve a másik fele, ugyan mi a fenének kellene több önálló gondolat amikor úgyis 100 levélből 1 szer válaszolnak a nők. :D

2017.01.18. 16:38:32

@Gour: az a legfőbb baj a netes társkereséssel, hogy iszonyú nagy a tömeg s emiatt teljesen személytelenné és használhatatlanná válik, szerintem

nem a szőke 2017.01.18. 17:26:53

@Gour:
Bár ebben a levelezésben csak magam vagyok - a magam véleményével - az eddig megjelent történetek némelyike másoktól származik.
Mindkét oldalról nagyon sok ismerőssel, idegennel beszéltem a társkeresésről, az online társkeresésről. (tegnap a Magyarul balóval műsornak is ez volt a témája.)
A jelenlegi trend mellett el kell fogadni, hogy a társadalomnak egyre szélesebb rétege online tud társat keresni. Nem azért mert béna, vagy ronda, vagy nem tud kapcsolatot építeni, egyszerűen nem igazán vannak olyan alkalmak, amikor kvázi idegenek is bekerülnek a napi körforgásba. Így csaknem ugyanolyan eséllyel, vagy esélytelenséggel próbál párt találni az aki egy levéltárban dolgozik, vagy az, aki napi szinten több tucat emberrel kerül kapcsolatba. (és nem mint a közért pénztáros a tescoban)
A férfiak egymás közötti megítéléséhez nem tudok hozzászólni, de attól, h valaki nem túlhajtott macsó allűrökkel nyomul, még lehet normális férfi, aki az én szememben igenis tudja mit akar, célja van, tesz érte, gondolatai vannak, és ez utóbbit külön kiemelem.
És igen, elég sok ilyen pasit ismerek, aki nehezen találja meg a párját, hosszú ideje próbálkozik.
A tegnapi műsorban egy klinikai pszichológus elmondta egy matematikus ügyfele háromezer hölgyet lájkolt, majd leszűrte háromszázra, végül százzal levelezett és a végén kettővel találkozott, az egyik a párja.
Kb ilyen aránya van minden reklámkampánynak, és mi más az online társkeresés, mint a magunk eladása a megfelelő célcsoportnak.

Gour 2017.01.19. 09:33:54

@csipke777:

Az a baj, hogy tele van a világ idióta pasikkal akik eltorzítják a nők értékítéletét. Gondolj csak bele, hogyan ismerkedj reális alapokon amikor egy egész tömeg súgja veled szemben a baromságokat a nők fülébe? Megy a licit az ígéretekkel és a mesékkel a csillagos égig. Elolvastam több férfi bemutatkozó levelét, levelezését és a tragédia keveredett bennük a komédiával, ebben a versenyben egy átlagos, ezt most a szó jó értelmében mondom, pasi nem kap teret. Maguk a nők fogják kiszelektálni mert nem elég ígéretes a jelölt, pedig így pont azok nem kerülnek bele a szűrőbe akik hosszabb távon is alternatívát jelenthetnének. A rutinos hazudozók mindent visznek. :)

csiperke123 (törölt) 2017.01.19. 09:43:19

@Gour: tetszik amit írsz. Rutinosnak látszol. Hazudozó is vagy?

Gour 2017.01.19. 09:58:20

@nem a szőke:

Nem vitatom az arányokat és a lehetőségek szűkösségében is egyetértek. A nagy kérdés, hogy én magam mennyire vagyok tisztában a piaci értékeimmel és az elérhető célcsoporttal. Ebben látom a problémát mindkét oldalról, a nők három kategóriát akarnak megugrani és közben a férfiak szempontjait nem igazán akarják megérteni.
Nem láttam az elmúlt 10 évben olyat, hogy negyvenes pasi negyvenes nőt választott volna párnak és főleg nem tartósan.

Gour 2017.01.19. 10:05:57

@csipke777:

Hazudni nem szoktam csak manipulálni és irányítani az eseményeket. Ez így sportszerűbb.

csiperke123 (törölt) 2017.01.19. 10:11:36

@nem a szőke: pontosan így van, kellenek az idegenek, akikkel nulla az esélye hogy amúgy találkoznánk, ezt osztom, de a leírt arányok 3000 ből 1 et az, ami iszonyat melós, én is ezzel szembesültem, de én nem mertem nekiugrani, annak ellenére, hogy 200-ból le tudtam szűrni 10-et, a velük való levelezést, szervezés már nem tudtam, akartam bevállalni, mert kvázi főállásban ezzel foglalkozhatnék akkor. Hozzáteszem, nagyon érdekes intellektuális meló volt rájönni, hogy az 5 percenként dőlő leveleket hogyan és mi alapján kellene szűrjem, rendszerezzem, milyen válogatási szempontokat állítsak fel :)

csiperke123 (törölt) 2017.01.19. 10:13:05

@Gour: értem, és már ez az volt, manipuláció, amit most írtál? vagy ez még az őszinte szakasz? :)

Gour 2017.01.19. 12:56:44

@csipke777:

Most érdektelen vagyok, így nem pazarolom el a manipulációs muníciómat feleslegesen. ;)
Illetve néha szórakoztat az őszinteség luxusa is, érdekel milyen hatást váltok ki vele a túloldalon.

nem a szőke 2017.01.19. 20:30:32

@Gour:
Azt gondolom mindkét oldalon jellemző az önértékelés hiánya. (szóval nem csak a nők akarnak hármat ugrani)
Ami emellett szerintem ugyancsak gond - és bizonyos fokig az önismeret hiányából is adódik - hogy arról sincsen fogalmuk a keresőknek, hogy
milyen kapcsolatot is akarnak igazán, miért is vannak fent az oldalon, egyáltalán mire vágynak. Vagy mondjuk, amíg eljön a nagy Ő, beérik-e kisebbel.
Szembenézni saját magunkkal, minden szempontból nehéz dolog, de elengedhetetlen a sikeres társ-, kapcsolat kereséshez.
És igen, rengeteg munka van benne.

2017.01.19. 22:12:08

@Gour:

"A ctrl c és ctrl v művek között ez egy komolyabb darabnak számít"

Elég csak rákeresni a googleban erre az almafás bölcsességre, hogy megbizonyosodjon az ember, ez csak egy sablon szöveg a netről, ami már a 2010-es évek elején is keringett. :)

Gour 2017.01.20. 10:15:20

@nem a szőke:

Ugyebár én férfiként ültem ezeken a randikon és egy idő után az volt az érzésem, hogy elég lenne csak a kabátomat elküldeni magam helyett, beszélni ahhoz is tudnak a nők. Annyira egyforma és sablonos helyzetekbe kerültem, szinte minden egyes alkalommal ami már az érdeklődés csíráit is kiölte belőlem az első percben.
A nők ugyanis beszélnek, folyamatosan, mindenről, sokszor összefüggések nélkül, nem kérdeznek vagy csak mellékesen de csak azért, hogy folytassák a monológot. Szörnyű. Mintha nem lenne szimpla társalgási rutinjuk sem, nem tudnak érdekesek lenni és főleg meglepetést okozni, ez pedig annyira fájdalmasan kényszeres. A másik fele a licit, engem 40 plusz cégvezetőként nem érdekelnek a nők anyagi viszonyai és éppen ezért megmosolyogtató amikor valaki ezzel akarja pozicionálni magát egy randin, mi értelme ennek, ki tudja.

Tehát ha egy öreg rókától csak annyi tanácsot elfogadsz, hogy ezeket a hibákat ne kövesd el, máris két pozícióval jobb helyről startolsz a "nagy válogatásban". ;)

Gour 2017.01.20. 10:30:41

@zpetal:

Ami azt illeti én próbáltam az egyedi szöveget és a copy levelet is, a válaszok aránya teljesen azonos volt. Mondhatjuk 20 elküldött levélre jut egy válasz, mindegy mi a szöveg. Tehát pont olyan siker a talmudból idézni mint a kámasutrából.

A tökéletes profil: 188 centi magas, barna, sportos, diplomás nyelveket beszélő gyermek orvos vagyok aki néha külföldön is dolgozik. Szeretek utazni és járni a világot kettesben kedvesemmel. Őszinte kapcsolatot keresek mivel egy nagyon romantikus és szenvedélyes férfi vagyok. Hosszabb ideje nincsen párkapcsolatom, egyetlen hölgyet keresek aki majd az igazi lehet és családot alapíthatunk ketten, plusz a kismacskám aki most is itt ül az ölemben miközben ezeket a sorokat írom.

Egy Müller Péter idézettel zárnám bemutatkozásomat: A boldogság két ember jutalma egymás lelkének. ( na ezt most találtam ki)

Szóval valami ilyesmi kell a sztársághoz egy társkeresőn, jó képekkel feldobva és már dőlnek is a női levelek.

2017.01.20. 22:44:29

@Gour:

Bölcsességeket én is ki tudok találni. :)

"A nők ugyanolyanok, mint almák a fán. A fa tetején lévők vonzóbbnak tűnnek. De amikor ifjú korodban egyszer-kétszer felmászol a fa tetejére, akkor rájössz, hogy hiába távolibbak, azok sem különbek azoknál, amiket kényelmesen elérsz, vagy akár kilószámra megvehetsz bármelyik piacon. És egy idő után a fa tetején árválkodó példányok is megfonnyadnak és lehullanak maguktól, csak akkor már senkinek sem kellenek." (A Madhjamaka buddhista iskola egyik ismeretlen bölcselkedője a Kr. u. VIII. századból)

(Bocsánat.)

nem a szőke 2017.01.21. 18:37:26

@zpetal: Szerintem nem kell minden levélre rákeresni a neten, hogy önálló gondolat-e vagy sem. Az idézett szöveg a pasi ideális társánál szerepelt. És igen elképzelhető volt, hogy idézet, de akkor is jó volt ilyet olvasni.
Alapból az se zavar, ha Coelho, Feldmár, vagy Müller Péter mondatait használják fel, saját gondolataik kifejezésére. Nyilván jobb, ha sát szavaival fogalmazza meg, de a szándék számít. szerintem. Vagy legalább is nekem.

nem a szőke 2017.01.21. 18:57:18

@Gour: Nem mondom, hogy könnyű a társkeresés. Én tudom, hogy különösen nehéz helyzetben vagyok - a már említett magas léccel. Azt hiszem, amikor megpróbáljuk megfogalmazni, hogy mit nyer a másik velünk - miben vagyunk jók, mit tudunk nyújtani a másiknak - és ezzel összhangban próbáljuk elvárásainkat, igényeinket is tisztázni, akkor már jó úton vagyunk.
Ez persze nem jelenti azt, hogy hopp rögtön rá is találunk. Nekem a legnagyobb segítséget az ad, hogy kíváncsi vagyok az emberekre, és, ha bármit látok a levelében, ami felkelti az érdeklődésem, vagy csak egyszerűen egy udvarias megkeresés, akkor alapból igyekszem válaszolni.
Másrészt őszintén köszönök mindig minden érdeklődést.
Kivéve, ha az nem durva beszólás.
De valóban, ez azért nem jellemző.

2017.01.21. 21:05:26

@nem a szőke:

"Nekem éppen elég a napi felhozatal, hogy akkor engedek magamhoz húsz évvel fiatalabb pasit, amikor én akarom, és úgy, ahogyan én akarom"

Az emberiség hölgytagjainak majdnem teljes egésze (nagyon kevés kivételtől eltekintve) öt perc alatt talál alkalmi szexre nyitott férfit, akár még a hétfő reggeli csúcsidőben a tömött 4/6-os villamoson is, ez természet adta adottságuk, ebben egyszerűen nincs semmi rendkívüli.
A férfiak lehetőségei ilyen téren teljesen mások, értelmetlen a kettőt összehasonlítani. Már csak azért sem, mert egy harmincas-negyvenes férfi számára a prostikhoz járkálás vagy a dugópajtások használata sokszor teljesen önként választott életforma, a hölgyeknek pedig az alkalmi szex többnyire csak kényszer, mert máshogy nem jutnának hozzá a vágyott intimitáshoz, csak úgy, ha felajánlják magukat egy könnyed numeraként.

A nőknek azzal szokott problémájuk lenni, hogy a számukra elérhető napi felhozatalban hány olyan férfi van, aki a biovibrátor funkción túl jó alapanyag lenne akárcsak egy szürke közepes párkapcsolathoz is, _és_ erre hajlandóságot is mutat, nemcsak megköszöni a lehetőséget, hogy biovibrátor lehetett.

Gour 2017.01.23. 08:27:54

@nem a szőke:

Gondolom azt már észrevetted, hogy bármit kérdez egy férfi és bármennyire is kíváncsinak tűnik igazából ez azt jelenti csak, hogy ügyesebb mint a többi azon szándékában ami a bugyid lehúzását illeti. :)
Nézd, én 40-50 közötti erős és sikeres férfiakkal vagyok körülvéve, nyomát sem látom annak, hogy érdekelje őket egy nő világa, gondolatai, érzései. Nem azért mert bármi baj van a nőkkel, erről szó nincsen, egyszerűen csak mások és más dolgok máshogyan foglalkoztatnak titeket, egyre nagyobb a szakadék a két nem között ahogyan specializálódunk bizonyos területekre. Máshogyan is próbálom megvilágítani, mielőtt személyeskedésnek vennéd, férfiak bizonyos csoportjai sem vegyülnek más férfiakkal, mert az már egy szint után bőven kevés, hogy farka van a másiknak. Ha nem metszik a vonalak egymást akkor férfi és férfi között sincsen érdeklődés. Ha a nőknek nem lenne puncijuk akkor szerinted szóba állnánk velük? Biztos lehetsz benne, hogy nem. Tudtok beszélni olyan témákról ami érdekes számunkra is? Nagyon ritkán, teljesen más síkon élünk.

Amit írtam Neked csak azt próbálja elmondani, hogy remek dolog Részedről a magas léc de ahol Te keresgélsz ott már a másik oldalon is hatalmasak az elvárások, vagy teljesen meglepőek a Tiédhez képest. Normális, sikeres és okos férfit szeretnél, ha még létezik is pár példány már azokban is kialakultak olyan szűrők amin nehéz átjutni ha Te magad nem vagy simulékony és alkalmazkodó. Ehhez kell az intelligencia, nem pedig az elvárásokhoz.

Gour 2017.01.23. 08:32:58

@zpetal:

Pontosan így látom én is ahogyan leírtad. Az a baj, hogy a "férfiak" akit én azért inkább puhapöcsnek hívok egy komoly csoportja teljesen eltorzítja a valóságot a nők felé és mindig könnyebb lesz a hihető és kedves illúziót megragadni semmint beleállni a kemény tényekbe. Ők egyre jobban befekszenek a nők alá, alárendelik magukat és a dominanciát, amit a nők valósággal imádnak- rövid távon- utána pedig indul a mókuskerék, megtartják supportnak a férjet és keresnek egy tökös szeretőt aki mellett a helyükön érzik magukat.

nem a szőke 2017.01.24. 11:39:46

@Gour:
Induljunk ki abból, hogy tökre nem érdekel a férfiaknak azon csoportja, amelyik egyáltalán nem érdeklődik a nők iránt, nincs rá szüksége, csak , ahogyan te mondod egy-egy aktusra, de egyébként a női nem gondolati szintjét lesajnálja.
Ugye, végül is ők nem társkeresők, nincs szükségük senkire, egymásra sem nagyon.
Én a magas lécemmel, nem izgulok.
Bár tényleg kevesen, de léteznek olyan férfiak, akik nem belterjesen mozognak, akik szívesen beszélnek olyan nővel is, aki hozzászokott, hogy férfitársaságban is kifejthesse véleményét kultúráról, közéletről, politikáról, bármiről.
Aki nem a Hajnalka ezt nem tudhatod kategóriába tartozik, akinek a véleményére adnak, és kíváncsiak rá.
És egyáltalán nem mellékesen mondjuk naponta keresik meg tömegével pasik, mert kisugárzása van.
Szóval én, a 25 éves pasimmal, nem izgulok, mert közben jót beszélgetek az ügyvéddel, az orvossal, az újságíróval.
És hát nem akarok domináns lenni a kapcsolatban, mert pont azt szeretném, hogy a pasinak is minimum olyan értékei legyenek, amilyenek nekem vannak, és hát igen, adott helyzetben a Férfi a Férfi és én gyenge Nő leszek.
A support férjeket tartsák meg maguknak azok, akiknek nincsen önálló életük, gyenge eresztéssel tele a padlás.
Így azután cseppet sem türelmetlenül, mondhatni rengeteg örömteli estével felvértezve, nyugisan várok.

p.s.: Ja igen, a bugyim lehúzásához nem kell becsomagolni a barom kérdéseket, nem ájulok be a hülye szövegtől. A pasikat én is pontosan arra használom, amire az adott pasi való. Annak ellenére, hogy ugye ez a bejegyzés arról szólt, hogy jó, ha egy férfi megpróbál a nők lelkéhez közeledni.

Gour 2017.01.24. 13:05:14

@nem a szőke:

Mondhatjuk akkor, hogy ez az ideális modell, Te is a 25 évesekkel futsz és a korosztályos pasik szintén? :) Minek kellünk akkor mégis egymásnak ha ez ennyire remekül működik? Azt láttam az ismerősi körben, hogy a 40-45 ös nők 55-60 éves pasik mellett tudnak tartósan lehorgonyozni, miután megunták a 25 évesek pörgését.

Egy percig sem vitattam, hogy a nők felé a lelki oldalról kell közelíteni, többnyire ez a célravezető, az intellektuális sem lebecsülendő persze de ez a ritkább. A női nem gondolati szintjét nem bíráltam, ismerek ilyet és olyat is, csak annyit tudok róla, hogy más a fontos nekik mint nekünk és ezt sokszor nem is lehet szinkronba hozni. Nem kevesebb, nem több, más. Néha izgalmas ez a másság, néha viszont roppant módon fárasztó. Főleg kitalálni azt ami egy olyan megérzés amit a nő sem tud magában kezelni. Olyankor egészen komikus csapdába kerül a férfi, a káoszban megtalálni a rendet, nem a mi észjárásunk.

nem a szőke 2017.01.24. 14:21:57

@Gour: A fiatal nőket kereső férfiakkal szemben én nem keresem a fiatal pasikat, sőt, nagyon sokáig ellenálltam a srácnak. A pörgés nem zavar - jelenleg nem ismerek olyan harmincas pasit, akinek pörgőbb lenne az élete, mint az enyém.
A fiatal pasi szellemileg nem tudja azt nyújtani, amire igényem van.
Azt elfogadom, hogy a férfiakat más érdekli, mint a nőket.
Elfogadom azt is, hogy a pasik egy részének nincsen szüksége nőkre.
Mint ahogyan a nők egy része is csak biovibrátorokat alkalmaz.
Ebben nincsen különbség.
Ezzel együtt tudom, hogy nem rossz dolog, amikor egyszerűen ott vagyunk egymásnak.

2017.01.24. 22:52:23

@nem a szőke:

"És egyáltalán nem mellékesen mondjuk naponta keresik meg tömegével pasik, mert kisugárzása van."

Hagy világítsam meg ezt a társkeresős dolgot férfiként a másik oldalról is. Először is, az online társkeresés egy torz és művi közeg, és kb. hasonlóan működik, mint a cold calling értékesítés vagy álláskeresés, nagy számokkal kell dolgozni, mert nagyon gyenge a hatékonysága.
Egy férfi kiküld kb. 300 nőnek (aki a fényképe meg az adatlapja alapján az első benyomás alapján jónak tűnik) valamilyen poke-ot (matrica vagy valami sablon udvarias szöveg). Adatlapokat sokáig nézegetni, egyedi szövegeket kreálni teljesen felesleges, az úgyis majd csak a személyes találkozáson fog kiderülni, hogy a hölgy egy 8-10 évvel (és háromszor ennyi kilóval) ezelőtti képet tett ki magáról, és az adatlapján a "szellemi szabadfoglalkozású" megjelölés is csak egy háromezer forintos megbízásokból vergődő tartós munkanélküli bölcsésznőt takar. A háromszázból visszaír 60-80, ha ütős a férfi adatlapja (és a jó anyagi helyzet is _diszkréten_ meg van villantva ott). Ekkor jön a következő shortlist, a férfi kb. harminccal levelezik, tízzel találkozgat, aztán a végén (kb. 2-3 hét múlva) marad két három nő, akik közül választ.
Ennyi energiát a netes ismerkedésbe érdemes beleölni, ennél többet egyszerűen felesleges, és nem is hatékony. Pláne nem érdemes mindenféle léceket ugrálgatni, vagy túl nagy reményekkel indulni (= majd itt fogom megtalálni életem szerelmét).

A nők persze ebből annyit látnak, hogy "wow, ma is kaptam 150 levelet, biztos a kisugárzásom miatt.". Hát nem. :) És rajta kívül még másik több ezer nő is kapott ugyanennyit. Arra viszont tökéletesen alkalmas, hogy eltorzítsa a hölgyek önértékelését.
Ezt egyébként egyszerűen letesztelheted, tegyél fel egy vállalható paraméterekkel rendelkező, 20-30 közötti, szürke átlag verébről egy képet, azzal is napi millió levelet fogsz kapni.

A másik, tökéletesen leírtad, amit én is mondtam, hogy egy középkorú nőnek a huszonéves pubikkal reszelgetés (már bocsánat) csak pótcselekvés, de nem kapják meg azt, amit szeretnének. Egy sikeres középkorú férfi viszont tökéletesen megkapja azt a huszonéves fruskáktól, amit ő szeretne és elvár egy kapcsolattól. És ekkor jön az, hogy az ismerkedésre nyitott ügyvéd, orvos, újságíró stb. számára a hamvas popsi magáért beszél, a többi hölggyel meg csak beszélgetnek.

nem a szőke 2017.01.25. 09:19:00

@zpetal:
Nem azokról beszélek, akik ma küldenek egy sablont, hanem akik egy év óta rendszeresen és visszatérően. és ezek nincsenek kevesen. Amúgy eszembe sem jut a valódi értékemet ezen, vagy a Facebook likekon mérni.
A valódi visszaigazolásból is éppen elég jut nekem.
Mindezt persze nem írtam volna, ha nem kicsit lesajnálós a dolog , h az igazi férfiaknak legfeljebb csak a nők P..ja kell.
Az igazi férfi számomra több annál, mint hogy okos és esetleg önálló gondolatai is vannak.
Én sem vagyok ettől önmagában Nő.
Az ügyvéd orvos és újságíró szeretne mást is, csak abban nekem kevés.
Ennyi.

2017.01.25. 19:22:24

@nem a szőke: valóban kicist lesajnálós volt az előző poszt, amire reagáltál. De te meg rátromfoltál, hogy neked bezzeg évek óta irogatnak, tehát a te értéked ezen a piacon sokkal magasabb, mint amiket zpetal leszólt.
Nem érzed egó tripnek ezt a kommunikációt?

Meg az ilyen, túl általánosságokban beszélgetés felületes és sematizáló: "ilyenek a nők. de bezzeg a férfiak meg amolyanok"... ezek mind mind a mi egyedi kis torzított világunkból származnak.. és ezt a világot a saját sérüléseink torzítják, nem?

2017.01.25. 19:41:10

@nem a szőke:

"ha nem kicsit lesajnálós a dolog , h az igazi férfiaknak legfeljebb csak a nők P..ja kell."

Egy szóval sem írtam ilyet, szerintem valamit felreerthettel.

2017.01.25. 19:51:59

@Kulics:

"Meg az ilyen, túl általánosságokban beszélgetés felületes és sematizáló: "ilyenek a nők. de bezzeg a férfiak meg amolyanok"

Kifejezetten a párkapcsolati aspektusokról volt szó, és bizony ilyen tekintetben 35-40 éves korra már a férfiak és a nők is jól behatárolható sémákba és csoportokba sorolhatók.

2017.01.25. 20:19:12

@nem a szőke:

"Az igazi férfi számomra több annál, mint hogy okos és esetleg önálló gondolatai is vannak."

Igen, mint a legtöbb korodbeli nő számára, az igazi férfi egy önálló gondolatokkal rendelkező, okos, téged a tenyerén hordozó, érted a magas lécet hősiesen átugró aranyos pasas, DE mindez egy domináns, sármőr macsóba legyen oltva, akinek (idézlek) legyőzött állatként nyújtod oda a nyakadat egy érintésére. :)

Ezzel szemben a valóság szerintem az, hogy a középkorú férfiak ilyen tekintetben polarizálódtak már. Egy 35+ férfi VAGY gyógyegér aranyos pasi (akit a rajongása és tenyéren hordozása ellenére is a legtöbb nő túl unalmasnak talál, ld. "egy igazi férfi több ennél"), VAGY a Gour által is megénekelt zöldségesstandos sármőr, domináns, határozott férfi, akinek már a tekintetétől is leolvad a bugyi a bokára, de neki egyrészt van nője (olyan és annyi, amennyit ő akar), másrészt csak használja a nőket.

Azt a nőt, aki a két csoport között az "ÉS" kapcsolatot keresi, azt csalódás fogja érni. Nincs olyan férfi, aki egy James Bondba oltott aranyos fiú, aki az egyik pillanatban még elvarázsolja a nőt egyetlen pillantásával, utána meg már papucsban kucorogva sír vele együtt az Operaház fantomján a kanapén a kandalló mellett.

És sajnos azt látom nap mint nap, hogy a középkorú hölgyek a két halmaz között a pad alá esnek, és kikötnek a tíz perces liezonokat kereső huszonéves srácok ölében.

Amit leírtam, azt most sem lesajnálásnak szánom, és semmi rosszindulat nincs benne, csak szeretném, ha látnád a dolgokat olyan férfi szempontjából is, aki nem feltétlenül azt mondja, amit hallani szeretnél, a társkeresős udvarlóiddal ellentétben. :)

2017.01.25. 21:23:43

@zpetal: ezzel egyetértek, pont ezt írtam én is a legelső kommentben... a nők egy része 3 éves ábrándos kislány tudatával és vágyaival rendelkezik 40+os testben.

nem a szőke 2017.01.26. 15:03:27

@zpetal:
Köszönöm, az észrevételt. Szerencsére nem csak társkeresős pasi ismerőseim vannak, mondhatni férfi közegben szocializálódtam és ez életem során végig így volt. Ma is több barátom van, mint barátnőm. Szóval nem csak azokkal beszélek, akik akarnak valamit - mondjuk 10 percet az altestemmel.
Másrészt - szerencsére, vagy nem - abszolút nem a három éves gyerek vágyaival rendelkezem, függetlenül attól, hogy ismeretségi körömben vannak hosszú ideje tartó jó párkapcsolatok. Én magam korábban sem és most sem akartam, akarok összeköltözni senkivel. (Lehet h meglep, de férjhezmenni ysem akartam soha, mondjuk egy pár napos házasságom mégis csak volt.)
És nincs az az isteni pasas, akivel mondjuk heti két esténél többször együtt lennék.
Az Operaház fantomjától meg kiráz a hideg.
Szóval azt mondanám nehezen tudnál/tudnátok bármilyen női kategóriába beilleszteni.
Valaha úgy gondoltam, hogy az a jó érzés, ha fontos vagyok valakinek.
Azóta megtapasztaltam, hogy ez kevés, ma is többeknek vagyok fontos, az is kell, hogy nekem is fontos legyen az illető.
És nem is biztos, hogy az az utam, hogy legyen "valakim"
Lehet, hogy továbbra is meg kell maradjak a valakik-nél, és majd ezt követően is összerakom a magam pasiját : a gondolkodóból, az aktívból és a biovibrátorból.

Sadist 2017.01.26. 18:40:23

@nem a szőke: " A fiatal pasi szellemileg nem tudja azt nyújtani, amire igényem van."

Kíváncsi vagyok, hogy mégis mi lehet ez a szellemi igény :) Annyi helyen olvastam már nők vágyálmai között, hogy a férfi szellemi társuk legyen, de soha sehol nem írtak konkrétumot.
Gondolom nem a különböző filozófiai irányzatokról, vallásról, kvantummechanikáról, P=NP sejtésről és a fraktálgeometria szépségeiről szeretnétek társalogni.

Sadist 2017.01.26. 18:45:37

@nem a szőke: "Én magam korábban sem és most sem akartam, akarok összeköltözni senkivel. (Lehet h meglep, de férjhezmenni ysem akartam soha, mondjuk egy pár napos házasságom mégis csak volt.)
És nincs az az isteni pasas, akivel mondjuk heti két esténél többször együtt lennék."
"Szóval azt mondanám nehezen tudnál/tudnátok bármilyen női kategóriába beilleszteni."

Női kategóriába valóban nem. Van viszont egy másik csoport, aminek tagjaira jellemző, hogy nem akarnak/mernek elköteleződni és felelősséget vállalni: a kisgyerekek.

nem a szőke 2017.01.26. 22:54:54

@Sadist: lehet meglep, valóban ezekről éppen nem, de mondjuk ma éppen: egy Viktor Pelevin könyvről, a Prezi új fejlesztéséről,a Microsoft bevásárlásáról, az olimpia elleni szavazásról, a Népszava tulajdonosváltása miatt kialakult közéleti napilappiaci helyzetről, és az úr Radnóti színházi bemutatóról, vagy az Aranykor kiállításról szívesen beszéltem volna, mondjuk a pasimmal IS.
De nem jövök zavarba egy önetetős kokszkályhától, vagy képes vagyok a repülőgépszerelő ismerősömmel is beszélni.
Alapból négy napilapot és négy hetilapot olvasok, a net mellett. és igen a fiatal pasimmal meg tudok beszélni egy új telefonfejlesztést, de ezzel kvázi vége is.
Amellett, hogy ha kell megcsinálom az ablak külső szigetelését és ha kell vakolatjavítást is a vidéki házamban.
Szóval nem kell kérem a nők szellemi igényeit lenézni.

nem a szőke 2017.01.26. 23:00:58

@Sadist:
Aranyos...
az elköteleződésről annyit, hogy a lányomat első perctől egyedül neveltem, emellett, igen hamar át kellett vállaljam beteg apám, majd húgom gondozását is, és kettejük egy éven belüli halálát követően húsz évig gondoztam anyámat, emellett azért csak szereztem néhány diplomát és az elmúlt évet megelőző 15 évben a hét minden napján dolgoztam, szervezetet működtettem, céget vezettem.

És igen, ma sem tudnék két esténél többet eltölteni egy pasival, már csak azért sem, mert a többi estémen egyéb elfoglaltságom van.
szóval lehet kérem leszólni, de tessék utánam csinálni.

nem a szőke 2017.01.26. 23:18:15

@Kulics:
Nem érzed egó tripnek ezt a kommunikációt?
Lehet igazad van, mert valóban időnként bedurvulok a lesajnálós szövegtől. Elég csak a maiakat megnézni: milyen szellemi igénye lehet egy nőnek, meg ugye a felelősség vállalás kérdése?
Amúgy, nem, nem évek óta irogatnak, hanem egy év óta, és valóban azt gondolom, hogy sok nőtársamat lekörözöm.
De ahogyan éppen egy mai bejegyzésben írtam róla, nem arról van szó, hogy az ember lánya duzzad az önbizalomtól, éppen, hogy szükséges a kedvesség,. Pont az a fajta kedves megerősítés, amiről ez a bejegyzés kezdetben szólt, hogy igen, jól esik a nőknek, ha kedvesek hozzájuk, ha felismerik esetleges értékeiket.
És azt gondolom, hogy egy egészséges gondolkodású férfi is örömmel fogadja az elismerést.
Amúgy meg és ez itt már a többi, mai bejegyzéshez szól - egy pasi nem csak akkor lehet jó, ha sármőr, stb.
Azt gondolom, hogy az a férfi, akinek én odatartom a nyakam, aki mellett Nő lehetek, az a Férfi attól jó, hogy ő maga is megélheti abban a helyzetben férfiasságát. és igazi férfi lehet, akár kis pocakkal is.
És igen akár diploma nélkül is lehet okos, tájékozott, szellemes, és sok tekintetben pont megfelelő.
Szóval uraim, nem mondok itt mást, mint, hogy milyen nehéz egy nőnek és egy férfinak egymásra találnia,
hogy milye keveseknek van szerencséjük megismerni egy jó kapcsolat boldogságát.
És amikor ide irkálok - sokszor tudatosan magamra haragítva az olvasókat - semmi mást nem akarok, mint közelebb kerülni a megoldáshoz.
Hogy mi lehet a jó út, hogyan tudjuk megtalálni jobbik felünket.

Én rengeteget csalódtam, rengeteget sírtam, kétségbe estem. De az elmúlt évben sok boldog estét és sok jó ismeretséget is kaptam.És próbálkozom tovább.
Meghallgatom, elolvasom, amit írtok,
és remélem, hogy néhányan meghallgatnak engem is. És lehet, hogy nem értünk egyet, de lehet hogy egy szó, egy gondolat, egy másikat indít el bennem, vagy benned, ami közelebb visz a megoldáshoz.
Szóval holnap reggel is felkelek, megnézem az üziket a társkereső oldalakon, és szerencsére már nem kesergek, ha egy-egy nap éppen nem kellek senkinek.

Sadist 2017.01.27. 00:51:55

@nem a szőke: "egy Viktor Pelevin könyvről, a Prezi új fejlesztéséről,a Microsoft bevásárlásáról, az olimpia elleni szavazásról, a Népszava tulajdonosváltása miatt kialakult közéleti napilappiaci helyzetről, és az úr Radnóti színházi bemutatóról, vagy az Aranykor kiállításról szívesen beszéltem volna, mondjuk a pasimmal IS.
De nem jövök zavarba egy önetetős kokszkályhától, vagy képes vagyok a repülőgépszerelő ismerősömmel is beszélni."

Na, egész jó, elérted az átlagos szintet :)
("Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.")

"Alapból négy napilapot és négy hetilapot olvasok, a net mellett. és igen a fiatal pasimmal meg tudok beszélni egy új telefonfejlesztést, de ezzel kvázi vége is.
Amellett, hogy ha kell megcsinálom az ablak külső szigetelését és ha kell vakolatjavítást is a vidéki házamban."

Emellett még több diplomád is van, céget vezetsz, valószínű jól is keresel. Az ilyenre írták egy reddit fórumon, hogy gratulálunk, te vagy a tökéletes férfi, akire minden nő vágyik.

Gour 2017.01.27. 10:03:29

@nem a szőke @Sadist:

" Az ilyenre írták egy reddit fórumon, hogy gratulálunk, te vagy a tökéletes férfi, akire minden nő vágyik. "

Na most megnevettettél! :)

Igen, értékelem a Hölgy széleskörű tájékozottságát és szeretem a magam köreiben is tudni az ilyen értelmes csajokat de párnak már nem feltétlenül választanám. Egy nővel szemben nem ezek az elvárásaim.

Most csúnya lesz amit írok de zpetal által megírt polarizáció egyben szelekció is, hiába lesz jó egy nő az általános műveltségben a 40+ férfiaknál már a speciális tudás tesz egyedivé és érdekessé egy barátságot. Tehát beszélhetünk a Prezi új fejlesztéseiről ha nem érdekel, mert az én köreimben akkor vagy penge ha ismered az Iwc portuguiser működését, tudod mi a haldex kuplung, érdekel a gasztronómia , tudsz a politikáról véleményt formálni és millió kicsi részlet amihez férfinek kell lenned mert nőként is tudhatsz róla valamit de nem élsz benne. Nem tudom, hogy ez mennyire volt érthető. Ha nincsen az egész sztori egyben az összefüggéseivel akkor nem képvisel igazán értéket egy részének az ismerete.

De én egy nőtől nem is ezt várom el, hogy a repülő szerelésről beszélgessünk, nem a konkrét tárgyi tudás miatt hanem azért mert ezt máshogyan, másoktól, férfiaktól sokkal komolyabb mélységben megkapom ha akarom. Egy nő attól jó társaság ha könnyed és intelligens, tudja kezelni az iróniát és a cinizmust, van humora és közben mindezt nőiesen teszi. Ettől lesz érdekes számomra, nem a kütyümániától, arra van jobb emberem is.

A másik fele a tökéletesség: ami a soraidból sugárzik az egy állandóan készenlétben lévő nő képét vetíti felém, egy kicsit érzem is a szorítást a gyomromban. :) Annyi nőnek kellett már megfelelni életemben, hogy elég volt, komolyan. Egy kapcsolatban ne kelljen vigyázzban állni mert ő tökéletesnek hiszi magát, nekem pedig ezt kell eljátszanom folyamatosan. :)

Tehát egyúttal arra a nagy női kérdésre is válaszolva, hogy a férfiak miért nem választják be a szuper értelmes, szuper csinos nőket és járnak inkább a "buta picsákkal" : ez a kényelmesebb és ebben a korban már sajnos ez egy komoly szempont.

nem a szőke 2017.01.27. 17:16:39

@Gour: Akkor már tényleg csak röviden,

Nem vagyok tökéletes, sőt nem is hiszem magam annak, és bár ez itt nemigen jött le, mondhatni a mindennapokban inkább a szerénység az, amit mások látnak belőlem.
Mert az ember, amikor elkezd dolgokat megismerni, talán a legelső, amit megtanul, hogy mennyire keveset tud.

És, ezzel együtt megtanulja a mások tiszteletét is,
ezek a bejegyzések gondolati játékok voltak, a nő sztereotípiákra, amik itt is lejöttek.

"polarizáció egyben szelekció is, hiába lesz jó egy nő az általános műveltségben a 40+ férfiaknál már a speciális tudás tesz egyedivé és érdekessé egy barátságot. Tehát beszélhetünk a Prezi új fejlesztéseiről ha nem érdekel, mert az én köreimben akkor vagy penge ha ismered az Iwc portuguiser működését, tudod mi a haldex kuplung, érdekel a gasztronómia , tudsz a politikáról véleményt formálni és millió kicsi részlet amihez férfinek kell lenned mert nőként is tudhatsz róla valamit de nem élsz benne."

Igen , én másban élek, más a terület is, ahol dolgozom, és több olyan részterületet, specializációt tudnék itt neked említeni, melyben viszont nincs senki, aki akkora felhalmozott tudással rendelkezne, mint én. És mégsem utasítom vissza, amikor kívülállók hoznak fel egy-egy témát, mert azt gondolom, hogy egy új látásmód, adhat olyan hozzáadott értéket, amiből én is tanulhatok.
Amúgy speciel, a legtöbb férfit politikai tájékozottságban is verem, hogy egy általad felhozott témakört említsek.
És bizony, a specializálódás mellett én fontosnak tartom az általános műveltséget is.

Állandó készenlét - említed - bizony van ilyen. Mert amikor reggel elkezdődik a nap, akkor már rendelkezni kell minden információval, ami a munkához szükséges lehet. (szerencsére elég sokrétű munkám van, így nem egy-egy területre szűkíti be a tájékozódást.)
És ehhez bizony jó alapot ad, egy alap műszak végzettségre szerzett humán és közgazdász diploma, de a legtöbb előnyt mégis a plusz évek jelentik. Egyszerűen több időm volt ismeretet szerezni- ez egy szimpla helyzet.

És legfeljebb csak átmeneti jelleggel, mintegy szórakozásként vagyok hajlandó előadni a buta szőke picsát, aki isten nagybecsű teremtményét látja a férfiakban.
Egyszerűen számomra két egyenrangú fél van, akiknek nincsen szükségük bizonyításra. Ismerik és tisztelik egymást, és egy jó kapcsolatban megtehetik, hogy éppen gyengék legyenek.
És nekem az a Férfi, aki megérti ezt.

És hát igen, a pasik jellemzően valóban a buta szőke picsákra buknak, de ez meg az ő bajuk.

Tyler. 2017.01.28. 09:35:52

@nem a szőke:
...hát 'kedves nem a szőke', mondjuk engem teljesen lenyűgőztél.
Összegzem: gyönyörű vagy, több diplomád van, ezeket aközben szerezted, mialatt a szüleidet ápoltad és gyermekedet nevelted. (egyedül, és tökéletesen) Elméleti és gyakorlati tudásod van a paradicsompalántázástól a házépítésen keresztül a Holdra szállásig. Van pénzed, hatalmad (hiszen cégvezető vagy), rengeteg udvarlód.
És az utolsó posztban leírod, hogy egyébként szerény is vagy.
Van akinek az a véleménye, hogy akkor te Férfi vagy.
Én meg inkább kezdem úgy érezni, hogy te földönkívűli vagy. (az elvárásaid biztosan azok)
Egy másik blogban egy férfi ír hasonlókat magáról. Cégvezető, világlátás, jó megjelenés, vacsora Michelin csillagos étteremben. Ha nőre vágyik, szinte bárkit megkaphat. Van barátja/barátai, ha ez nem lenne elég a lelkének jár pszichológushoz És a poszt címe: miért vagyok egyedül?
Hát ennek a női verzióját írtad te most ide.
Tökéletes vagy. Tökéletes az életed. Ehhez keresed a tökéletes+ férfit.
Minek? Minden összetevője megvan csak külön-külön.
Fiatal potens pasi, de ha kell bárki, megkaphatod. Orvos, ügyvéd, újságíró ismerős, akikkel a szellemi szintedet kielégítő beszélgetést tudsz folytatni. Pszichológus, ha a lelkednek őszinte beszélgetésre van szüksége, de nem akarod valami ismerősnek / barátnak kiadni a gyengeséged. Nem akarsz 2 esténél! többet együtt tölteni férfival, tehát az 'együttalvás' romantikája hidegen hagy.
Mondd, tulajdonképpel mit / kit keresel? És főleg: mire?

2017.01.28. 11:05:53

@nem a szőke: nagyon szépeket írtál és egyet is értek velük. Amiket leírtál, le a kalappal előtted.
De, ha elfogadsz egy visszajelzést.. a megelőző kommentjeid és a posztjaid alapján NEM ez a kép jelenik meg rólad. Talán nem haragszol meg a tükörért, de legkevésbe sem a finom kedves nőiesség sugárzik az írásbeli kommunikációdból. Gourral egyetértve ezt a kedves finom bájos nőiességet keressük mi férfiak, mert ezt másik pasitól nem lehet megkapni... turbinaszerelési ismereteket azonban igen.

Azzal, hogy felsorolod az "érdemeidet" miben vagy jó, milyen területeken tudsz szellemi párbeszédeket folytatni - nos ez - ha nem is nagyképű dicsekedés - de legalábbis egó trip-nek TŰNIK SZÁMOMRA. /a nagybetűk azt jelzik hogy ezek a szavak hangsúlyosak/

Persze lehet én értelek félre és valóban kiviláglik egy szeretere és elismerésre vágyó ember a soraid közül.
Ha pszichológus lennék azt kérdezném, hogy gyerekkorodban eleget dicsértek-e? Mert elég sok sérülésünk származik azokból az időkből.

Gour 2017.01.30. 09:04:54

@nem a szőke:

Tangó úr nagyon szép beszédet mondott, hogy egy klasszikust idézzek. Tudod mit, még el is hiszem, hogy tényleg ilyen vagy, miért is lennének kétségeim, ismerek pár hasonló nőt és kicsit sajnálom is őket. Nem maguk miatt, nem, hanem ezért ami keresnek és kapni szeretnének, mert az nincsen megteremtve a földön. Csak sima egyszerű férfiak vagyunk, gyarlók és lusták, hedonisták és hűtlenek, kiégettek és unalmasak. Ilyenné váltunk a kapcsolatainkban mire beértünk és elveszítettük minden bizalmunkat a nőkben. Most már a könnyebb ellenállás felé halad minden, kurvák és készséges szőkék, nagyon kényelmes!

De ha egyszer úgy gondolom, hogy egy atomrakétát kell megterveznem akkor megígérem Te leszel az akinek szólok, soha nem árthat egy összeszedett szervező aki képes rendszert vinni a szétszórt léhaságomba.
süti beállítások módosítása