buona sera

Ha valaki megfogná a kezem....

Hol vannak a királyfiak

2017. március 17. 11:56 - nem a szőke

"Mindenki arról álmodik, hogy egy napon belép egy férfi, aki meglátja bennünk az igazi nőt, az érzéki asszonyt, a hűséges társat, a megértő barátnőt. (Paulo Coelho: Tizenegy perc )

Ő mondta még az első napon: "királyfi nem létezik, a királynő se, tökéletes nincs, de megfelelő lehetséges." Olyan természetességgel tudott örök érvényű igazságokat kimondani, ami csak a bölcs öregek sajátja. Furcsa módon a Napi Coehlot is ismerte. És mindig tudta, hogyan tegyen helyre.

Igen, szerencsések lehetünk, ha egy megfelelőt találunk. Csak furcsa, ha az ember hatvan évesen ismeri fel, hogy mire is van szüksége, ha akkor találja meg az igazit. Sajnos a másik pedig másban látja. Shakespeare óta mindig olyanok után futunk, akik mások után futnak. Lehet persze, hogy számtalan  megfelelő  jött nap mint nap szembe, de hát minek is, ha az embernek éppen nincsen rá szeme.

A minap is egy tarot kártya kapcsán beszéltünk róla, hogy szeretni és szeretve lenni, erre vágyom, és akkor Ildi ma ezt posztolta: Szeretni és szeretve lenni viharok közepette, a legszebb életajándék.

Igen, ez a legtöbb, amire az ember vágyhat. addig meg pótcselekvések, biovibrátorok, pasik, akik átejthető hülye picsának gondolnak, pasik, akik számára semmit sem jelentek, és magányos esték.

Először meg kell tanuljam, hogy elégedett legyek akkor is, ha magam vagyok, hogy szeressem magam, hogy kényeztető programokkal kényeztessem magam. És ha én teljességgel elfogadom, szeretem magam....

akkor....

talán...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buonasera.blog.hu/api/trackback/id/tr4812344855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása