buona sera

Ha valaki megfogná a kezem....

Csak egy újabb strigula

2017. május 31. 17:50 - nem a szőke

Csak egy újabb strigula volt a tegnap este is. Sajnos ma már csaknem minden találkozástól a megoldást várom, hogy igen, végre kicsit több lesz.

Szar napjaim vannak, valahogy minden nehezen alakul. Igaz, nem normális négy ingatlan ügyeit intézni egyszerre, tök egyedül, már ha az ember nem ingatlanos.

Így a pasi projektet igyekeztem háttérbe szorítani. Persze az önsajnálat miatt nem mindig megy: jó lenne, ha nem csak én veregetném meg a vállam, hogy ügyes voltál anyukám, kapnék egy kis ölelést.

Nagyon hiányzik az Andris féle esti kommunikáció is, hogy a sok szarban helyrerázzanak, és nevetésre késztessenek, Eleve, hogy értelme van a mondatoknak, alany, állítmány, és akkor a humorról nem is beszéltünk.  És ebben a szarban, mint fénysugár, egy hete ismét volt téma, volt miről írni, volt kivel viccelődni. Egy újabb kincsre leltem. Az indítást a közös hobbi, a festés adta.  Csak néhány nap múlva került sor a vonzódás kifejezésére.

Végül is találkoztunk. Kis dolog, sok beszélgetés, majd néhány finom érintés. Elég könnyen el tudom dönteni, hogy valakire beindul-e nálam valami, igaz kép alapján nem, csak személyes találkozáskor, ha a tarkómhoz érnek, pláne megcsókolják a hajam tövét. Varázslatos volt az érzés.

A napokban vetette a szememre Andris, az egészségügyi partnere(i)m  ügyében, hogy a fa..ban lehet szexelni valakivel, akihez az ember nem vonzódik igazán. Jó-jó vonzóak, meg jók is, az egyik különösen, meg kedves is, és fontos vagyok neki. De alapvetően ugye ez  a testi igények kielégítése. Az elmúlt másfél évben csak Dominic volt, akibe ugyan nem voltam belezúgva, de simán  ráugrottam volna a buszon is. A  puszta érintése megborzongatott, felpörgetett. A teste gondolata  ma is vágyat ébreszt. Na, ez a vonzódás.  

Reményteljesen indult a tegnap este is,  a tarkóm legalább hatos erősségű rengést jelzett, utána egy átlagos szeretkezés.  Azt hiszem a nők többsége mégis ezt a pasit  választaná, (ha mindkettő nem lehet, mármint a beájuló, magadat megadó érzés és a jó szex együtt).  Persze az egész akkor játszik igazán, ha szellemileg is vonz, ha élvezem a társaságát. Szóval igen, majdnem ideális volt, de legalább nagyon is megfelelő.

Igen, itt volt a pasi, jó humorral, fantasztikus csókokkal a nyakamon, egy  átlagos aktussal, és megszakadt a szívem az elveszett lehetőség miatt, amikor másnap, azt sem írta meg, hogy ennyi volt anyukám.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buonasera.blog.hu/api/trackback/id/tr4112543311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem a szőke 2017.06.07. 18:58:10

Óriási, mondhatnám tipikus, de nem, mert a tipikus a sunnyogó férfi
süti beállítások módosítása