buona sera

Ha valaki megfogná a kezem....

Sütemény, vagy boldogság

2017. június 20. 14:57 - nem a szőke

Megyek az aluljáróban, megfogadtam, hogy nem veszek többet rétest, erről is le kell állni, mint a csokoládéról. Majd odakanyarodok a pulthoz és már bele is haraptam. 

blikk_ruzs.jpegHolnap,  holnap már tényleg nem ezzel kezdem a reggelt, hiszen diétázom. Este a közértnél megállok a citromos nápolyi mellett. Kakaósat nem lehet az allergiám miatt. Csak pár darabot - gyenge kifogás -  tudom nem éri meg a másnapot.

A falásrohamok újra  előtörnek. Mindig édesség, amire enni kell egy kis  sósat, Tóalmási kolbászt, sonkát, sajtot, bármit, hogy ne maradjon a számban az íz - mert, hogy nem szeretem az édességet. 

Én is tudom, hogy a falásroham másfajta éhség pótléka, a szereteté, az elismerésé, a boldogságé.

A szeretetre éhes ember könnyen menekül a pótlékokhoz. Mert ugye ez kéznél van, nem kell hozzá más, nem kell várni a csodát. Az okosok szerint más örömforrást kell bevetni. Mondjuk nap, tenger....de egy idegbajos pillanatban nemigen húzzuk elő hirtelen a fiókból. És  egy tengerparton, még inkább rám törne a magány. Vagy legyen a Széchenyi? Igaz úszás közben is tudok sírni és volt már eset, hogy kifejezetten rosszul viseltem, a sok boldog embert magam körül.  

Marad a nápolyi. 

 

Fotó: Blikk Rúzs

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buonasera.blog.hu/api/trackback/id/tr1312608771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása