buona sera

Ha valaki megfogná a kezem....

Zsolt, Marco, Zoli és a többiek - akikkel sosem fogsz találkozni

2016. szeptember 19. 13:39 - nem a szőke

Az ember azt gondolná hogy a társkereső oldalra azért regisztrálnak az emberek, hogy párt találjanak, akár csak egy estére. Ki kell, hogy ábrándítsalak, rengeteg férfi sosem jut el az első randiig.

A jobb érzésűek talán nincsenek is tisztában vele, hogy számukra már régen nem erről szól a keresgélés. Talán maguknak is azt hazudják, hogy most már tényleg, ha egy kicsit kevesebbet dolgozok...; meg, igen nagyon szeretném...; meg,a jövő héten már biztosan....  De az a hét, az az este sosem jön el. 

Furcsa, hiszen fiatal, legfeljebb kora középkorú dolgozó, jó megjelenésű, sokszor jól szituált emberekről van szó, akikkel te, nőként, szívesen találkoznál. Látszólag ők is veled, hiszen megkeresnek, elmondják/megírják, hogy mennyire tetszel nekik, hogy mennyire szeretnének veled lenni.

Azután egyszer csak képet kérnek (vagy a skype elérhetőségedet). Ez az a pont, amikor már biztos lehetsz benne, mindössze a galéria frissítéséről van szó, a kézenfekvő megoldáshoz.

Aki igazán  rád kíváncsi, az a profilod, képeid alapján kiválasztott Téged. Persze, az első találkozáskor kiderülhet, hogy még sem te vagy az igazi, vagy neked nem tetszik a jelölt, de akkor is - TALÁLKOZNI AKAR VELED. És nem fél a "kockázattól" hogy nem  ti jelentitek egymásnak az igazit. A jobbak még azt is bevállalják, hogy meghívnak egy kávéra.

Mellékesen jegyzem meg, hogy sajnos egyre inkább elhatalmasodott az a gyakorlat, hogy bevásárlóközpont elhagyott padjánál, mozi előcsarnokban, vagy más "ingyenes" helyen kívánnak megismerkedni veled egyes gáláns lovagok.De most ez nem számít.

A lényeges, hogy megkér, küldj magadról képet. Egy vadidegennek, aki talán nem is a saját képével van fent az oldalon,  más nevet ír be, sokszor más várost is ad meg. És te bízz benne, olyannyira, hogy elküldesz magadról egy intimebb képet. Mert ő annyira szenved, hogy azonnal nem tud átölelni, és már most annyira vágyódik utánad. Csak hát ma megint sokáig kell dolgozni, meg éppen közbejön valami, de most már hamarosan.

Sajnos egy ideig én is hittem ezekben a mesékben. Jól esett a sok dicséret,  hogy szép vagyok, és vonzó és kívánatos, hogy én vagyok a legjobb az oldalon. Naívan elhittem, hogy a másik tényleg azt gondolja. Talán abban a pillanatban ezt is gondolta. De nem ez a lényeg, friss képeket akart az albumba. Mert már unja a pornó oldalakat,  vagy új típust keres és ez  itt van ingyen. Csak pár sor, néhány üzenet, ennyit kell beruházni.

Ma már tudom, hogy  ebből  a megkeresésből semmi nem lesz, nem érdemel meg egy percet, egy további sort nem hogy még én bánkódjak, amikor utána majd nem jelentkezik.

És drága Uraim!

Mint írtam, nagyon jó megoldásnak tűnhet, ha fáradtan, munkából hazatérve előveszik a laptopot és a kézenfekvő, egyszerű megoldást választják igényeik kielégítésére. Nem kell beszélgetni, udvarolni,sem előtte sem utána, semmi plusz idő, "felesleges" energia. És észre sem veszik, de hozzászoknak a kényelmes megoldáshoz.  És akkor akár már hónapok is eltelnek két hús-vér aktus között. És nem gondolnak bele, hogy eljön az idő és már képtelenek lesznek kielégíteni egy nőt. És esetleg eljön a nagy szerelem és az sem segít már.  

Uram, ha Ön is ezt a "kényelmes" utat választotta és fél éve csak saját magának udvarol, akkor most ne vegyen rózsát magának, hanem sürgősen próbálkozzon egy új gyakorlattal. 

Hölgyeim, Önök meg lelkük mélyén úgyis  tudják, hogy aki jönni akar, azt nem tántorít vissza betegség,  túlóra, semmi, mert meg akar ismerni, meg akar érinteni, meg akarja tapasztalni, hogy milyen a közeledben lenni - akár csak egy kávé idejére. A többi, meg ezalatt úgyis kiderül.

 

p.s.: Most, amikor ezeket a sorokat posztoltam jeletkezett egy FÉRFI, így nagybetűvel, aki ugyan az elmúlt hetekben a fent leírt gyakorlatot folytatta, de ma, hallatlan tisztességgel leírta, hogy úgy látja sosem tudunk találkozni. Köszönöm. 

101 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buonasera.blog.hu/api/trackback/id/tr7011723127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mérnork 2016.09.20. 09:20:40

@232323:
OK, de poresz képekkel/videókkal teli van a net, ha csak recskázni akar az ember akkor nem kell még ennyi felesleges kört se lefutni...

nem a szőke 2016.09.20. 10:10:47

@232323: Először is örülök h kivertem a biztosítékot. magam részéről semmiképpen nem személyeskednék, csak két dolgot fűzök hozz.
Igen, minden bizonnyal így van, minden olyan esetben, amikor megnézik az 5-10 fotót, kérnek hozzá még, majd látván h minden tekintetben gáz a nő lépnek. De mi az oka, hogy nem lépnek, hanem hetekig naponta, vagy akár hónapokig rendszeresen jelentkeznek: imádlak, kívánlak és egyéb sablon szövegekkel és kuncsorognak, hogy de lécci küldjél képet.
És a másik felvetésem, igen, ők igy látják, egy tamagocsit se ér a nő. de ez nem baj, nem kell mindenkinek megfelelni. Részemről bővel elég a jelenlegi nem kisszámú rajongótábor.
De azért nincs harag?

nem a szőke 2016.09.20. 10:14:08

@Mérnork: Tudom, egyetértek azzal amit írsz, akkor mégis miért, ahogyan fentebb írtam, miért jelenik meg hetekig naponta, vagy akár több hónapon át rendszeresen. Mert ezek a képek másfajta igényt elégítenek ki benne?
vagy, ahogyan írtam, még maguknak sem vallották be, hogy úgysem jönnek.

Kicknick 2016.09.20. 10:19:22

Ha már ennyi negativ tapasztalatod van a társkeresésben akkor jó ideje ott lehetsz ezeken az oldalakon.
Elgondolkoztál már azon hogy te vajon jól állsz-e a dolgokhoz?

Mérnork 2016.09.20. 10:39:30

@nő55:
Tippem szerint a kép megkapása valamiféle "igen ezt a csajt is meghódítottam" félvirtuális kielégülést okoz ezeknél.
Személy szerint elég nyomorult dolognak tartom, nade ki vagyok én, hogy ítélkezzem...;-)

nem a szőke 2016.09.20. 10:39:59

@Kicknick: Fél éve vagyok fent, és számtalan pozitív tapasztalatom van, gondolod h ez is érdekel valakit? Amúgy a pozitív megerősítések híve vagyok, tudom h a pozitív példákból is tanulhatunk. Na akkor este egy jó történet következik-

nem a szőke 2016.09.20. 10:46:08

@Mérnork: Lehet, bár szerintem, akkor megvan a kép és lépnek. Na de heteken keresztül nap mint nap írnak, jelentkeznek. És tényleg értelmes, helyes pasik, akik eszméletlenül sokat dolgoznak és most még azt gondolják, hogy jó, ma pótcselekvésként ezt az utat választom, mert tetszik a nő, de most éppen nincsen időm.
És sajnos egyáltalán nem gondolják, hogy egy idő után visszafordíthatatlan károkat okoznak saját maguknak.
És igen, azt gondolom segítség kell nekik, és sajnos nem kevesen vannak.

DocBulywood 2016.09.20. 10:47:08

@Kicknick: Szerintem szerinte jól áll a dolgokhoz.

Feltételezem, a kanok nagy valószínűséggel jóval több lekoptatásban részesültek mint a hölgy, ez az oka, h ugyan azt játsszák, mint a nők, mintegy tükröt állítanak. Egót fényeztetnek, megjátsszák magukat.

Sokaknak elege lett a talán, még gondolkozom rajta, rájöttem h az exemet szeretem c. előadásokból.

Tehát pontosan hol van a probléma?

elemes 2016.09.20. 10:53:40

érthető, szerintem: sok férfi csak azért "netrandizik", hogy kapjon valami pozitív visszajelzés, aranyos vagy, kedves vagy, jó veled beszélgetni, ilyesmi. meg persze a nők is. a tényleges találkozásra már csak azért is ritkán kerül sor, mert mind a nők, mind a férfiak túl sok sérelmet hordoznak magukban, és visszariadnak.

Fájdalmasan szép példákat mutatott erre egy tíz évvel ezelőtt készült brit film, a leginkább szívbemarkoló szál Gerry (Hugh Bonneville) és Julia (Gina McKee) "első randevúja," de a többi is ad gondolkodnivalót. Nem, nem a dugás a lényeg, még azoknál sem, akik azt mondják.

2016.09.20. 11:20:09

"Mellékesen jegyzem meg, hogy sajnos egyre inkább elhatalmasodott az a gyakorlat, hogy bevásárlóközpont elhagyott padjánál, mozi előcsarnokban, vagy más "ingyenes" helyen kívánnak megismerkedni veled egyes gáláns lovagok.De most ez nem számít."

Kedves Asszonyom!

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ez lett az emancipáció folyománya!

De mondok még szebbet.
Volt olyan hölgy, aki kikérte magának, amikor a buszról előre leszállva nyújtottam a kezemet.
A randi folytatása ezek után természetesen elmaradt.
Régi vágású úriember vagyok, én még kézcsókommal köszönök a 20 évesnek is - pusztán a tisztelet okán -, de aki nem igényli a figyelmesség, ilyen módját, az nálam nem nyerő.

Balogh Zsolt · http://vonattal-termeszetesen.blog.hu/ 2016.09.20. 11:27:29

Ez nem csak a férfiakra igaz, a nők többsége is csak az időt múlatja ezeken az oldalakon. Különben miért lenne az, hogy egyes profilképek több évesek már és a postaládában is többezer levél vár? Ennyi idő alatt nem tudott választani?

Csokáv 2016.09.20. 11:45:34

Nem lehet, hogy ez egy teszt? Az a nő, aki küld magáról olyan képet, az szóra sem érdemes. Mert azért valljuk be, eléggé le kell menni kutyába, hogy villantós képeket küldjön az ember valakinek, akivel sose találkozott...

Serrin 2016.09.20. 12:01:18

"Mellékesen jegyzem meg, hogy sajnos egyre inkább elhatalmasodott az a gyakorlat, hogy bevásárlóközpont elhagyott padjánál, mozi előcsarnokban, vagy más "ingyenes" helyen kívánnak megismerkedni veled egyes gáláns lovagok.De most ez nem számít."

Szerintem első randin az tökéletetes. Majd ha alakul az elsőn valami, akkor kell több.

Bicepsz Elek77 2016.09.20. 12:06:43

"Mellékesen jegyzem meg, hogy sajnos egyre inkább elhatalmasodott az a gyakorlat, hogy bevásárlóközpont elhagyott padjánál, mozi előcsarnokban, vagy más "ingyenes" helyen kívánnak megismerkedni veled egyes gáláns lovagok.De most ez nem számít."

1, Na ez az elso rossz pont!!!
Ha randizunk, akkor elsore mindenki fizessen maganak!!

2. A noknek van pofaja vissza se irni, meg nagyjabol a 80%-uk azert van neten,hogy onbizalmat kapjon,hogy meg "kivanatos" mindenfele luzerektol(akik sokszor nemcsak, hogy nem magyarok de meg csak nem is europaiak, hanem feketek meg egyeb hasonlo utlevelvadasz kanok magyar forditoval!!).

zZz 2016.09.20. 12:08:25

"Ma már tudom..."

Ma már? Első pillanatban lehet tudni az ilyenekről, hogy nem komoly érdeklődők. Komoly kapcsolatot kereső nem fog intim képet kérni.

kommentes nikk 2016.09.20. 12:09:10

@nő55: HA fél éve vagy fent, és számtalan pozitív tapasztalatod van, akkor az azt jelenti, hogy beszélgettél sok emberrel (hát ez nem nagy tapasztalat, ezt egy kocsmában is meg lehet tenni), vagy számtalan alkalommal megvolt az etyepetye, ez megint egy másik fajta siker. Szóval ha társat keresel, és még nincs, akkor a fél év alatt a számtalan pozitív tapasztalat mégis mi a fenét jelent? Meg mi az értelme ennek a posztnak, mert számomra nem derült ki. Azt gondolod, hogy a te ruhás képeidre recskáznak? Vagy topless kollekciót küldözgetsz? Vagy mégis mi? És miért ne kérhetne egy társkereső ember képet a másikról?

nem a szőke 2016.09.20. 12:37:13

@Balogh Zsolt:
Egyet értek, valóban, bár nekem nyilván inkább férfiakkal van tapasztalatom. És annyit mondhatok, hogy miközben én max egy hónapos képeket teszek fel, számos férfi nem is a saját képét teszi fel, más várost ad meg, stb.

odamondó 2016.09.20. 13:10:55

Mi a bejegyzés lényege?

Képes dolgot sem értem: komoly ember társkeresőn képpel van fent így ki kér mit? Ha meg meztelen képet kunyerálnak tőled és te ezzel foglalkozol (meg sem említem ha valóban küldesz ilyet...) az már téged minősít.

darkmirjam_light 2016.09.20. 13:38:42

@Látens Inszinuáció: Értem és értékelem a régi vágású úriemberséget, egyre nagyobb szükség van rá, de tanácsolnám a kézcsók mellőzését. Már avíttnak számít. Méltán kopik kifelé a köztudatból. Őszintén szólva borzongató belegondolni.

Szalahaddin 2016.09.20. 13:49:08

Kedves Nő55!

Elmagyaráznál nekem pár dolgot, ha szépen megkérlek?
Kissé gyenge a felfogásom, aztán elkél a segítség.

1. "Azután egyszer csak képet kérnek (vagy a skype elérhetőségedet). Ez az a pont, amikor már biztos lehetsz benne, mindössze a galéria frissítéséről van szó, a kézenfekvő megoldáshoz."
Occam beretvája: Mi a valószínűbb? Hogy valaki tényleg csak arcképet akar egy átlagos nőről a recskázáshoz VAGY hogy nem voltál elég szép, hogy tovább is érdeklődjön?

2. "A jobbak még azt is bevállalják, hogy meghívnak egy kávéra.

Mellékesen jegyzem meg, hogy sajnos egyre inkább elhatalmasodott az a gyakorlat, hogy bevásárlóközpont elhagyott padjánál, mozi előcsarnokban, vagy más "ingyenes" helyen kívánnak megismerkedni veled egyes gáláns lovagok."
A nők mikor szándékoznak leállni a szelektív feminizmusnak való áldozással?
Ha egyszer egyenlőséget akartatok, akkor miért nem téma soha köreitekben, hogy TI kezdeményezzetek, TI hívjatok el valakit, TI fizessetek?
Az azért nem járja, hogy ahol előnyökről van szó, ott ragaszkodtok az osztozáshoz, ahol meg kockázat, anyagi ráfordítás vagy rossz élmények lehetősége merül fel, ott mindjárt visszavedletek meghódítandó, gyenge kislánnyá. Vagy mégis?
Gondolom sosem fordult veled elő, hogy egy este 5-6 srácnak is fizettél egy-egy koktélt, amiért cserébe fejenként 10 perc dumát kaptál. Magyarán amikor ezt megköveteled a férfiaktól, épp más faszával vered a csalánt.

3. "Sajnos egy ideig én is hittem ezekben a mesékben. Jól esett a sok dicséret, hogy szép vagyok, és vonzó és kívánatos, hogy én vagyok a legjobb az oldalon. Naívan elhittem, hogy a másik tényleg azt gondolja."
Ez az, amit sosem fogok megérteni. No nem a hosszú í-t a naivan szóban, hanem hogy miért hiszitek el, hogy ti vagytok a legszebbek, ha egyszerűen nem ti vagytok a legszebbek?
Képzeld el fordítva, ha a férfiak is csak azzal a nővel mennének el, aki őket magasabbnak, izmosabbnak, gazdagabbnak látja, mint amilyen. wtf?
Ráadásul ha picit továbbgondolod ezt az egészet, rá kell jönnöd, hogy mire kondicionáljátok ezzel a férfiakat: nem, nem arra, hogy őszinték legyenek, hanem hogy megtanulják mi a szart kell hazudoznia sikerhez. Na persze a hazudozó férfiak sem hülyék, vagyis amikor bemutattam neked egy kamu képet, elhitettem veled, hogy magas-jóképű-népszerű-táncoslábú férfiként valamiért nem hódolok a jobbnál jobb punciknak, helyette inkább a hozzád hasonló szürke nőt akarom és kizárólag egyet ebből is, akkor azért mindig tudni fogom, hogy a hazugságom nem szülhet kapcsolatot, tehát igyekszem a maximumot kihozni belőle: intim kép rólad, szexchat...
Ha normális "halandóként" közelítek, te is tudod, hogy mi lesz a válaszod: semmi, de abból is a hosszabb fajta.

4. "Mint írtam, nagyon jó megoldásnak tűnhet, ha fáradtan, munkából hazatérve előveszik a laptopot és a kézenfekvő, egyszerű megoldást választják igényeik kielégítésére. Nem kell beszélgetni, udvarolni,sem előtte sem utána, semmi plusz idő, "felesleges" energia."
Lehetséges, hogy ezt te színtiszta szarkazmusnak szántad, pedig hatalmas találat volt.
Fogalmam sincs mire fel hiszi magát minden nő annyira nagyon értékesnek, mert nem vagytok azok.
Emberek vagytok, akik többnek hiszik magukat és emiatt lehetetlenné vált a korrektség veletek szemben, ennyi.
Nagyon, nagyon fárasztó a legtöbb nő és az embernek fiatalon még talán lehet elég türelme az ilyen önhitt tündérkirálynőkre, mint te is, de 30 felett már nem lesz.
Veled szemben egy marokmarcsa vagy egy megfelelően készséges masszőz sokkal versenyképesebb minden szempontból.
Ha te azt hiszed, hogy bármi egyebet nyújthatsz, ezeken felül, ami értékes, hát jobb, ha mélyen magadba nézel, mert nem így van.

Persze te nem tudod elképzelni, hogy mennyire kiábrándító egy férfi számára 50-100 levelet megírni tiszta szívvel, eredeti gondolatokkal, majd látni a pontosan nulla választ. Vagy milyen az, amikor egy este 20-30 rongy megye el az általad annyira hiányolt "meghívásokra". A nők csak kihasználni tudnak, mert erre vannak nevelve, aztán meg csak elvárni tudnak, mert az egójuk szerint minden igényük jogos, megmagyarázható.
Hát nem. A férfiak adaptálódnak, ami persze hogy neked nem tetszik. Valaki hazudozik, valaki bedrogoz, valaki kurvázik, valaki csak szexkapcsolatokat keres, valaki csak játszik a számítógépen, hogy levezesse az energiáit.

Inimma79 2016.09.20. 13:57:49

Nemtudom... Amig nem is találkoztam valakivel, addig nem igazan írnék olyat, hogy: "imádlak"... De biztosan én vagyok maradi... Szerintem csak meguntak azon képek nezegeteset, amelyeket mar hónapok ota latnak...es ha frissítették a keptarukat, akkor ugy erezhetik, valami történt... :) amolyan önámítás.

kommentes nikk 2016.09.20. 14:03:46

@Szalahaddin: tök jókat írsz, csak felesleges a poszternak erőlködnöd, úgyse érti meg. Valszeg egy jó randa nő, aki szíre-szóra küldözgeti magáról a meztelen képeket, aztán csodálkozik, hogy nem a fehér lovas herceg jön el érte :))))

Kicknick 2016.09.20. 14:22:36

@nő55: izé, most akkor a tapasztalatok miatt mentél fel vagy társat keresni? Ha annyi pozitiv volt akkor hogyhogy még egyedül vagy?
@DocBulywood: ezt kicsit átfogalmazhatnád mert igy nem értem a kérdést

hapsi 2016.09.20. 14:51:44

@Szalahaddin: Kb ez a lényeg... Kösz, hogy leírtad helyettem :-)

nem a szőke 2016.09.20. 14:52:40

@DocBulywood: Nincs probléma, részemről elégedett vagyok. Egyrészt nőtársaim figyelmét hívtam fel h nem érdemes azokban a levélírókban reménykedni, aki - és itt még egyszer hangsúlyozom nem egy üzenet után lekoptatók, hanem heteken át kuncsorgók - képet, újabb és újabb fotókat kér, lehetőleg intimet.
Személy szerint azt gondolom, hogy ha a profilom, a fent található képeim alapján valóban meg akar ismerni, akkor kérdezzen inkább, nyitott vagyok, bármilyen témában eszmét cserélni. Ha meg eleve kétséges, hogy találkozni, ismerkedni szeretne akkor meg miért pörög heteken át.

És igen ami itt sokaknál, kiverte a biztosítékot, és igenis sajnálom azokat a férfiakat, akik napról, napra, estéről estére hónapokon át maguknak oldják meg a szexuális élményeiket.

darkmirjam_light 2016.09.20. 14:57:18

@nő55: "sajnálom azokat a férfiakat, akik napról, napra, estéről estére hónapokon át maguknak oldják meg a szexuális élményeiket."
Attól függ. Egy hús vér nő realitás. Maguknak megoldani pedig annyit tesz, elmerülni a fantáziavilágban. A fantázia meg azért jó, mert nem akarja magát elvitetni a szürke ötven árnyalatára meg az ikeába.

nem a szőke 2016.09.20. 15:03:33

@Csokáv: Az a leveélekből egyértelműen lejön h nem teszt, amúgy teljesen egyetértek, mivel én magam sosem küldök intim képet. Ugyanakkor hallottam hogy sok nő ezt teszi.
Viszont számtalan esetben kapok kéretlenül második üzenetben pasiktól képet, csak kérdezem miért. Miért küldenek a férfiak képet?

hapsi 2016.09.20. 15:12:17

A másik: én is szoktam meztelen fotót "kunyerálni". Persze azután, hogy fb-on ismerősök vagyunk. Ez úgy kezdődik, hogy miután eleget ittam, küldök fotót magamról, tusolás után pl. Ha nem küld, akkor szia. Idáig mindenki küldött, szép gyűjteményem van :-). És nem önkielégítésre használom a képeket, bármilyen hihetetlen. Arra sokkal alkalmasabb a régen feltalált mozgófilm, újabban színesben, hanggal is elérhető... Ha meg dugni szeretnék, beugrok a kupiba, kiválasztom 50 közül azt a lányt, aki épp megtetszik. És egy hibátlan élményben van részem, pontosan azt csinálja, amit én szeretek. Hibátlan testű, 18 éves. Gondoltad volna?
Hogy a társkeresőn társat keresek, nem önigazolást, nem szexet, nem egy szar 100x100 pixeles képet a lógó melleidről, hogy recskázhassak? Meg sem fordul a fejedben...
Tudnék még sokat írni erről a témáról, de nincs időm most sajnos. De beteszlek a könyvjelzők közé, majd dumálunk :-)
Még lenne egy kérdésem, kedves Nő55: hány éves vagy? 55, 61, vagy egyéb? A további eszmecseréhez nem mindegy :-)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.20. 15:17:38

@Szalahaddin: a kettes pontra válaszolnék: számomra mindig természetes volt, hogy fizetem a saját fogyasztásomat, tehát egy randin nem az ingyen kávéra hajtok... de azt gondolom, hogy ha az ember társkeresési céllal ismerkedik, akkor hadd férjen bele egy kávé vagy egy bambi egy kellemes helyen. Igaz, hogy egy első randiba nem kell hú de milyen energiát fektetni, de feltehetőleg már beszélgettünk online annyit, hogy nem egy vadidegennel találkozunk, ergo megéri beülni valahova vagy elmenni korizni vagy hasonló egyszerű, de értelmes szórakozást kitalálni arra a pár órára. A pláza előtti pad egyszerűen igénytelenség, ami arra enged következtetni, hogy az illetőnek az egész ismerkedési folyamat nem ér meg egy kávét. Ami persze teljesen elfogadható álláspont, csak nem mindenkinek fog bejönni.
Hármas pont pedig szintén nagyon egyszerű: ha nem gondolja, hogy szép vagyok, ne mondja.
(egyébként a vőlegényemet én szólítottam le egy társkereső oldalon és azonnal randit javasoltam, idestova három évvel ezelőtt, első randink fotós séta meg sörözés volt és külön fizettünk) :)

Szalahaddin 2016.09.20. 15:19:08

@darkmirjam_light: Az a baj, hogy a poszter hiszi magát a "hús vér nő realitás"-nak, pedig ha már kimászik a húspiac egyik polcára, érdemes volna legalább 30 másodpercet arra a témára szánnia, hogy vajon a vevők, a férfiak mire vágynak.
Tudniillik vannak red flagjaink nekünk is, mi is elvárhatunk dolgokat. Ezeket persze nem illik annyira kiteregetni, mint a nőknek, aki kmára nem szégyellik kijelenteni, hogy x magasság alatt jobb ha lehúzod magad a WC-n, ha a szüleiddel laksz, akkor dettó,stb.
Tudod, miért van ez, hogy nincs szó a mi igényeinkről?
Mert nem érdekel titeket. Ez az igazság. Azon pasik igényei érdekelnek csak, akik megfelelnek a ti MINDEN igényeteknek és ez nagy difi.
Egészen máshogy álltok egy férfihez, aki szidja a dagadt nőket, ha nedves tőle a bugyitok...

Borzasztóan sok ilyen nőismerősöm van. A férfiak 4-5% elfogadható a számára és az ő minden kívánságukat teljesíti, még a gumit is lenyelné, ha általa 2 jó szót szól majd hozzá. Persze amikor az alfa nem akar vele iIkeába menni meg szürke ötvenet nézni a moziban és elhajítja, akár egy használt óvszert, mindjárt nem ő, az ízlése, vagy az alfák lesznek a hibásak, hanem a férfiak, úgy en bloc.
Ha azt mondod, hogy az ilyen nő a hús-vér realitás, akkor nem mondhatod, hogy a pornó annyival rosszabb megoldás. Annyit akarok ezzel mondani, hogy a nagy tévedése a nőknek abban van, hogy szerintük mi rengeteget veszítünk azzal, hogy nem rájuk áldozzuk az időnket, pénzünket, de ez egyszerűen nem igaz.
Nagyon lenézitek a prostikat, pedig olyan lányokhoz, olyan élményekhez jutunk sokkal korrektebb körülmények közt, amit egy "hús vér realitás" soha nem is akarna nyújtani, ráadásul tényleg nincs szükség a terhes és kötelező hazudozásra sem, amit mi is gyűlölünk.
A pornó is gyors megnyugvást biztosít és tökéletes változatosságot, ellenszolgáltatásként követelt nyaralás/bulizás vagy bűntudatkeltő csúnya nézések nélkül.
Na, egyszerűen túl sok lett a jobb helyettesítő termék, ez van hölgyeim.

Ha tejet akarunk inni, nem vesszük meg az egész tehenet... hát még ha ingyen szójatejet is osztanak sok helyen.

Szalahaddin 2016.09.20. 15:26:57

@Réka ‎: Az a helyzet, hogy ha emberként veszel minket számításba, akkor számíthatsz a mi jóindulatunkra, kedvességünkre, jóhiszeműségünkre és simán igent mondunk, érdeklődünk irántad, még ha nem is vagy szép.
Ez van, így működünk.
Az általad leírt esetet helyezd kérlek a szokványos közegébe egy férfinek: küldözgeti a leveleket százával, de még az elutasításhoz is nagyon összeszedett levelet kell produkálni. Szánalmas az egész.
Aztán ha randira tud könyörögni valami elhízott libát, az is hercegnőként viselkedik, lehúzza.
És telnek a hetek, hónapok, majd egyszer jön egy lány, aki ír neki, elhívja randizni és fizeti a saját fogyasztását.
Nem írok valami jól, így képtelenség érzékeltetni azt az érzést, amit egy ilyen lány megnyilvánulása tud kiváltani bennük több hónapnyi fos után. Szerintem vannak, akik el is sírnák magukat ilyenkor.
Egyetlen korrekt nő ilyen megjelenése mindent felülírhat egy sok rosszat tapasztalt férfiben és sok dolog elnézését is megelőlegezi ám.

Vesd össze a poszterina hozzáállásával: hívjatok meg, imádjatok, rajongjatok, amúgy bocsika, de letörik a körmcsim a sok gépelcsizéstől, szóval nem fogok visszaírni, ne hari...

nem a szőke 2016.09.20. 15:32:53

@Szalahaddin:
Először is bár a blog nőknek szól, furcsa módon csak férfiak szóltak hozzá a témához.
Mivel megtiszteltél a hosszabb kifejtéssel magam is igyekszem részletesen válaszolni a kérdésekre, még ha kommentes nikk úgy is véli, hogy hülye vagyok, úgy sem értem. a többi feltételezéséről meg nem is érdemes beszélni.

1. "Mi a valószínűbb - ha a nem voltál elég szép a recskázáshoz, akkor a pasi/k miért ír akár egyszer is, de miért többször, és mi hajtja vissza.
Lehet, hogy nincs igazam, de akkor szerinted mi az oka?

2. "meghívnak egy kávéra" - na ebben igazatok van - itt rosszul fogalmaztam. Nem vártom el, hogy a pasi fizesse a kávémat, boromat, bármit. Csak végtelenül lehangoló egy bevásárlóközpont koszos félreeső folyosóján találkozni - mellékesen ez nem velem történt, mert ide el sem megyek.
Akkor inkább sétáljunk, menjünk el egy kiállításra, akár mindkét jegyet én fizetem, bármi, de semmiképpen ne hangoljon le a környezet, mert most éppen nem elsiratni készülünk szebb napjainkat.

3. Mi tagadás nő vagyok, és mint ilyen hiú, és érzékeny. És igenis jól esik ha dicsérnek. Ja és diszgráfiás is vagyok, szóval akár mikor bármit mellé is ütök, és bár kézírásban elég jó a helyesírásom, de talán te is hallottál róla, hogy a helyesírás tanuláskor az ismerős kép rögzül. És az a kép a kézzel írt szövegé, és igen sajnos rajtam is sokat rontott az írógép/szövegszerkesztő feltalálása.
Visszatérve a hármas ponthoz. Ha a pasinak nem is tetszik a nő, mondhatni kifejezetten rondának is tartja, akkor miért is éppen neki ír? Ebben azért elég nagy ellentmondás van.
Ha meg a képei alapján tetszik, akkor miért is hazugság, ha szépnek találja?
Kedves, ahogyan megelőlegezed nekem a "hozzád hasonló szürke nőt" és nem tudsz személyeskedés nélkül reagálni. Miért van ez? mire az indulat?

4. "Lehetséges, hogy ezt te színtiszta szarkazmusnak szántad, pedig hatalmas találat volt.
Fogalmam sincs mire fel hiszi magát minden nő annyira nagyon értékesnek, mert nem vagytok azok. "
Ismét csak indulat.
Először is nem tudom hogy más nők mitől hiszik magukat értékesnek, én azért, mert az vagyok. és a nekem író férfit is tisztelettel kezelem, és megelőlegezem neki a bizalmat.
"Emberek vagytok, akik többnek hiszik magukat és emiatt lehetetlenné vált a korrektség veletek szemben, ennyi."
Ember vagyok, igen és mint ilyen értékes, nem hiszem magam többnek, csak pont annyinak, amennyi. És mi végre ne érdemelném meg a korrektséget. Most én mondom, hogy rémes tapasztalataid lehetnek, ha a korrektséget is megkérdőjelezed.
"Nagyon, nagyon fárasztó a legtöbb nő és az embernek fiatalon még talán lehet elég türelme az ilyen önhitt tündérkirálynőkre, mint te is, de 30 felett már nem lesz."
Érthetetlenül állok a nagyon fárasztó előtt. Nem mondom, hogy nincs így, de miért töltöd az idődet egy fárasztó nővel. Akár itt most velem. Hiszen kár belén minden értelmes szó - ugye.
"Veled szemben egy marokmarcsa vagy egy megfelelően készséges masszőz sokkal versenyképesebb minden szempontból.
Ha te azt hiszed, hogy bármi egyebet nyújthatsz, ezeken felül, ami értékes, hát jobb, ha mélyen magadba nézel, mert nem így van."
Pedig igen, nem csak hiszem, hanem tudom is, hogy többet és értékesebbet tudok nyújtani,
És nem sajnálom a Szegény férfit, aki 50-100 levelet megír, elég lenne két értelmes mondat, amivel az első "szűrést" elvégezheti, mert a válaszból talán még egy férfi is megértheti, hogy milyen nőnek írt, kivel áll szemben, és akkor azonnal dönthet - és tovább lép.
És ezzel nincs is semmi bajom, sőt kifejezetten erre bíztatok mindenkit. Hiszen már az első üzenetekből sok mindenre fény derül.
Összegezve a neked írott válaszomat: furcsának találom az indulatodat, és bármennyire is érthetetlen számodra, én a fotót kérő szerintem igenis értékes pasiknak szeretném jelezni, nem biztos, hogy jó úton haladnak.
Amúgy meg, amint mondtam a blog elsősorban nőknek szól.

nem a szőke 2016.09.20. 15:34:20

@Réka ‎: Csak a válaszom után olvastam a te reagálásodat. Igen, pontosan ezt gondolom én is.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.20. 15:38:51

@Szalahaddin: igen, ez nehéz helyzet. Az általam látogatott társkeresőn néha benéztem a "konkurrencia", azaz a velem kb egykorú nők adatlapjára. Sokszor elkeserített a látvány, mert a nők többsége bizony a követelőző hercegkisasszony benyomását keltette és nagyon sok adatlapon egyáltalán nem szerepelt az, hogy ő mit tud nyújtani egy kapcsolatban. Lehet az elfogultság is beszél belőlem, de a pasasokat általában korrektebbnek láttam.

Viszont én is kaptam csilliárd olyan üzenetet, amelyet csípőből töröltem: az egyszavasokat, mert az kb. a pláza előtti pad kategória, illetve a nyilvánvalóan copypastelt hosszú irományokat, amelyekben nyoma sem volt, hogy az illető egyáltalán elolvasta az adatlapomat. Értem én, hogy a férfiak nagyon sok üzenetet küldenek, míg egy választ kapnak, és ezért nem éri meg minden nőnek személyre szabott szonettet fabrikálni, de én tényleg randizni szerettem volna és lehetőleg olyannal, akit esetleg érdekelhetek is :) egy másik posztban a bloggerina felsorolt pár jó példát, hogy ő milyen levelekre szokott válaszolni és tényleg az a nyerő, aki elolvasta az adatlapot és arról reagál valamire.

szóval csak remélni tudom, hogy azok, akik hasonló céllal és őszinteséggi szinttel vannak fent a társkeresőn és kb hasonló igényekkel és elvárásokkal rendelkeznek, előbb-utóbb megtalálják egymást.

nem a szőke 2016.09.20. 15:45:49

@Szalahaddin:
Na és akkor ehhez a hozzászóláshoz is.
Ismét megjegyezném, hogy érthetetlen az indulat, a tömény utálat, ami belőled árad.
A poszter nem "hiszi magát" hús-vér realitásnak, hanem szerencsés, hogy a mindennapjaiban is megélheti nőiességét, mert valódi Férfit tudhat maga mellett.
Mivel nő vagyok, nyilván arról írok, amit én/mi szeretnénk, amire mi vágyunk, amiről nekünk van tapasztalatunk. Hogy a férfiak, milyen elvárással indulnak, mit szeretnének? Azt csak olyan ismerősöktől tudom, akik megosztották velem gondjukat, örömüket. De mint mondtam, a férfiak útkereséséről, írjanak. ők.
És természetesen mindenkinek joga van a saját útját járni, és eldönteni tehenet vesz, vagy eltölt egy kellemes estét egy arra érdemessel, kurvához megy, vagy kiveri.
A te döntésed.
De ezért ne rám legyél dühös

TGabi 2016.09.20. 15:47:17

A probléma a következő: a magukat tizen, - huszonéves korukra már totál szétütő hapsik nagy része régesrég el -- - ta az életét egy normális társhoz. Javarészt önerőből.

Utána meg jön a mindenért a nők a hibásak, akik csak a bunkó férfiakat szeretik című hülyeség.

nem a szőke 2016.09.20. 15:51:51

@Szalahaddin: Jegyzem a poszterina hozzáállása a társkeresőn éppen a Réka által megfogalmazott.
és csak sajnállak, ha te elájulsz egy normális választól. És most én mondom, hogy lehet, hogy nem jól közelíted meg a dolgokat, vagy lehet hogy rossz az emberismereted és nem megfelelőknek írsz.

nem a szőke 2016.09.20. 15:54:20

@darkmirjam_light: Ez talán az első olyan válasz, amit el tudok képzelni.

FlybyWire 2016.09.20. 16:06:56

Sok naiv férfitárs,

Elárulom az egyetlen sikeres netes ismerkedős taktikát.
Normális, humorral ízlésesen meghintett adatlap, előnyös, igényes fotó a reglapon (nyilvános, mindenki által látható), és persze nem árt ha az egzisztencia is rendben van - már ha van ilyen adatokat tartalmazó része a személyi adatlapnak.

A sikeresen ismerkedős időszakomban (7-8 éve, mely gyermekem édesanyjának megtalálásával zárult) gyakorlatilag a hosszabb-rövidebb intim jellegű kapcsolatokká alakuló ismerkedések kezdeményezője a NŐ volt.

Mert ha egy nő társat keres, úgyis ő fog ismerkedni, nézelődni aktívan, és végül ő maga is választ.
Eléggé leragadt a tinikor elején az a férfi, aki azt hiszi, hogy ő választ.... :)

A 100+ nőnek író copypaste huszárok pedig csak akkor nem szánalmasak, ha kizárólag az egyalkalmas kapcsolatokra mennek rá halászháló módszerrel. Ma már nem valami hatékony ez sem.

erkölcsi hulla 2016.09.20. 16:07:31

Egy csalódott nő sírása, megint a férfiak a hibásak, ki más. Uncsi.

A 'Téged' szót nem írjuk mondat közepén nagybetűvel, tökmindegy hogy férfi, vagy nő az illető.
Az 'Ön' szó dettó.

Tényleg azt hiszed hogy a pornónézés és a veled való csetelés egy szinten van?
Kibaszott nárcisztikus lehetsz, ha azt gondolod van olyan jó egy két kép a testedről hogy arra verje ki az illető.

A könnyebb megoldás a netes ismerkedés? Neked talán, miután 2000 fasz között válogathatsz, igazi hipergám paradicsom. De gondolj már bele, kicsit a másik oldalról is. Kb. egy a kétezerhez az esélye hogy egy férfi egyáltalán azt a pár sort meg tudja ejteni. Könnyebb? Inkább a csalánba verem mint hogy társkeresőzzek, annyira nem éri meg sem pénzt sem időt.
Ne csak magadra gondolj, mert halálodig szingli maradsz.

FlybyWire 2016.09.20. 16:09:04

@TGabi: Ez marhaság, 34 éves koromig volt egy hosszú, de nem túl jó kapcsolatom. Utána jött egy jó 2 éves, igen aktív időszak sok-sok rövidebb távú, de intenzív élménnyal (egy sem volt 1 éjszakás, sőt 3. randi előtt egyiken se volt semmi komoly), majd a páromat is neten találtam meg, már jóval 35 fölött.
Érdekes módon minden rendben van velem, velünk azóta is :)

Szalahaddin 2016.09.20. 16:13:21

@nő55: Ha zavarnak az amúgy témában erősen érintett férfiak hozzászólásai, tedd azt, amit a legtöbb bloggerina szokott, kár a gumiszoba.com-on: törlöd az ő hozzászólásaikat és marad a kívánt Szép, úk (női) világ. Voilà!
Nem lesz harag, mindenki megy tovább a dolgára. A világ eddig is elzötyögött párbeszédek nélkül, holnap se lesz másként...

1. "Mi a valószínűbb" - Most úgy kéne csinálni, mintha ebben az országban 5millió férfi mind egyforma lenne?
Vannak köztünk pszichopaták, normálisak, gyámoltalanok, önbizalom-hiányosak, feltűnési viszketegségben szenvedők, szexfüggők, papucsok, saját perverzióikat szégyellők, önelégültek,stb.
Ahány ember, annyiféle motiváció.
Mindazonáltal a legnagyobb valószínűsége a következőnek van: elküldöd a képed, nem váltod be a hozzád fűzött reményeket - és most figyelj, mert ennél a csavarnál válik ketté a ffi. és női gondolkodás - talán egy menetre még jó lehetsz. Ezért van az, hogy sokan akkor is szemrebbenés nélkül mennek tovább, teszik a dolgukat és megfűznek téged, de közben a cél teljese megváltozott. Tudom, ez szar ügy, de a játékszabályok nem kell, hogy mindig a nőknek kedvezzenek.
Én is sokszor csináltam ilyet fiatalabb koromban, ma már nem kertelek és megmondom, hogy részemről tárgytalan és kész. Az oka nem az, hogy "korrektebb" vagyok, hanem egyszerűen már nem érdekel a potyaszex lehetősége.

2. "meghívnak egy kávéra".
A leírásod alapján egyértelműen ezt várod el, erre most visszakozol. Márpedig kimondva-kimondatlanul, de minden nő ezt várja. Mi pedig alig várjuk, hogy legyen végre egy nő, aki őszintén tiltakozik, sőt maga hív meg minket, mert az ilyet boldogan hívjuk meg magunk is. Tudod miért? Mert azt mutatja, hogy nem akar lehúzni, ahogy a mai nők - ne haragudjatok - túlnyomó többsége.
Nem smucigok vagyunk, nem ám, csak nem akarjuk kidobálni a hulladékra a pénzünket(ahogy ti sem az időtöket). Ja, és nem tetszik, amikor ilyenkor szemforgatnak a nők, meg habognak, hogy hát hogy ők soha. Hát pedig kurvára de! Tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok meg, hogy soha nem húztatok le senkit piával, csak mert "lehetett"?
Hogy elhittétek, csak a dehidratáció miatti aggódásból hívtak meg piára és a 10 perc dumcsika bőven elég "fizetség" és ez így korrekt mindenki részéről?
Ugye-ugye.

Amúgy rohadtul igazad van, egy lehangoló környezet bármilyen randit el tud qrni. Én is szeretem jól érezni magam, csak hát ha ez azt jelenti, hogy én finanszírozom a lány jólétét is, az ezt azonnal meg is öli. Ugye ez tiszta sor?

3.
"Visszatérve a hármas ponthoz. Ha a pasinak nem is tetszik a nő, mondhatni kifejezetten rondának is tartja, akkor miért is éppen neki ír? Ebben azért elég nagy ellentmondás van.
Ha meg a képei alapján tetszik, akkor miért is hazugság, ha szépnek találja?"
Nincs ellentmondás. 2016 van és ahogy Kőhalmi is mondta, az Univerzum legnagyobb átverése a facebook-profilkép. Mára mi is megtanultuk, hogy a nők képinek kicsit se higgyünk.
A másik meg, hogy annyira nem vagyunk felszínesek. A legtöbb nő nem szép. Ez van. Nincs velük baj, csak átlagosak, ami bőven elfogadható, ha igényes, nőies, csinosan öltözik. Egyszerűen "átment" kategória és érdekel, hogy mi van még mögötte. A baj az, hogy azt nem mondhatjuk neked, hogy "átlagos vagy, de ez nekem jó", nemde?
Mi elfogadjuk, hogy nem álmaink nőjét döngetjük egész életünkben és ezt nyugodtan vedd komolyan.
Sajnos a nők nem képesek szembenézni olyasmivel, hogy ők nem a párjuk álmai nője.

Szalahaddin 2016.09.20. 16:14:35

@nő55: 4.
Ezért a pontért bocsánat, személyeskedés lett belőle.
Nagy részét nem is értheted meg, mert te az általam leírtakat csak olvasod és ahogy én a nagyapám világháborús történeteit, úgy te sem értheted meg, ami csak sztori, amit a te logikáddal akarsz méricskélni. Megélni valamit, folyamatosan a hatása alatt lenni egészen más.
Jó példa erre ez a megjegyzésed: "És nem sajnálom a Szegény férfit, aki 50-100 levelet megír, elég lenne két értelmes mondat, amivel az első "szűrést" elvégezheti, mert a válaszból talán még egy férfi is megértheti, hogy milyen nőnek írt, kivel áll szemben, és akkor azonnal dönthet - és tovább lép."
Ebben van logika, ebben van ráció, ebben van mértéktartás, csakhogy nem így viselkedtek.
Én soha az életben nem "szia mizu"-ztam, nem küldtem farkamról képet, nem anyáztam, hogy mit képzel magáról, amiért elutasított. Soha! Minden levelem egyedi volt, jól átgondolt, tagolt, megfelelő helyesírással és központozással. A csinosaknál kezdtem, majd hónapok alatt adtam lejjebb, míg végül az utolsó fázisban elkezdtem a szó szerint ocsmány, bojlertestűeknek is írni. Semmi válasz... semmi, zéró, nulla.
Próbaképp regisztráltam egy új accountot, amire egy neves hokijátékos arcképét tettem fel és írtam pár lánynak ugyanúgy. Egy hét alatt 15 lány írt magától és minden levelemre jött válasz. Tudod, olyan sok smiley, cukker "női nyelvezet", őszinte érdeklődés.
Ezt vedd bele a te logikus, racionális, mértéktartó képletedbe, hogy bármit teszel, a neten csak töredékét éred annak, ami vagy, csak mert átlagos férfi vagy, de valódi értéked sokszorosát, ha a top 5%.
Hogy téged idézzelek, ennél én többet érek, jóval többet, szóval egyszer és mindenkorra felhagytam a netes ismerkedéssel.
Ettől még nem nézek le senkit, aki továbbra is hisz benne, de én megtanultam a leckéteket egy életre.
Viszont talán így már megérted az "indulatomat"....

FlybyWire 2016.09.20. 16:14:42

@FlybyWire: Ja még egy érdekesség (pedig logikus amúgy).

A nekem előzmény író, engem megszólító, valódi életben kifejezetten csinos, értelmes, szexi fiatal nők (érdekes módon tán 1 kivétellel mindegyik 27 éves volt) mindegyikének adatlapja kb. üres volt (fénykép sehol, adatok üresen hagyva), és sokszor csaltak is pl. 55 kg-os csak 75-nek írta magát) egész egyszerűen azért, hogy elkerülje a napi 460 darab privát üzenetet.

Tanulság: horgász legyél, ne hal: az adatlapod pedig a legjobb csali.
Csak ez működik, ha férfi vagy!!

FlybyWire 2016.09.20. 16:15:38

@Szalahaddin: neked is javaslom, hogy olvasd el a kommentjeimet, talán segíthetnek :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.20. 16:15:47

@FlybyWire: korrekt
ha jól emlékszem, a randival végződő társkeresős kapcsolatfelvételek kb felét kezdeményeztem én :)
(ami jól megtanított arra, hogy nem is olyan könnyű frappáns szöveget írni valakinek, úh. talán nem is reális ugyanezt várni minden pasitól)

FlybyWire 2016.09.20. 16:17:17

@FlybyWire: "A nekem előzmény író," - természetesen a "nekem előzmény NÉLKÜL író" akart lenni :D

FlybyWire 2016.09.20. 16:22:19

@Szalahaddin: "A legtöbb nő nem szép. - ööö melyik országban élsz? :)
Itthon az átlagos nők is még bőven szépek. Persze, egyikük sem tökéletes, de ha rájönnél, hogy még a legszebb nők is bőven átlagosnak, sőt néha csúnyának tartják magukat (1-1 kifejezetten saját maguk által csúnyának tartott testrészük TUTI van!!), ezért baromi bizonytalanok és csak pozitív, de hihető visszajelzésre (= nem egyenlő nyálas lihegés) várnak, valamint egy olyan férfira aki NEM esik össze tőlük mint egy vizes papírzacskó, hanem azt érezteti, hogy igazából neki erre a nőre nem is biztos, hogy szüksége van - na, majd ha ezek meglesznek, akkor jön el neked a siker napja.

De az idézett kommented alapján ez még odébb van, majd talán 30-35 fölött ;)

Szalahaddin 2016.09.20. 16:34:02

@FlybyWire: Egyáltalán nincs igazad, nem szép minden nő, rohadtul nem.
Ezen viszont ne is vitatkozzunk.
Ismerős vagyok a magyar modell világban, vagyis tudom, hogy melyik nő pontosan mire értékeli magát, de főleg azt, hogy a smink és a PS mekkora jelentőséggel bír az életükben.
Ja, és nem azért mondtam, mert a modellek tetszenének, mert én a kicsit seggesebb, combosabb, nőiesebb formát szeretem, de ettől még igaz, ami igaz.

Amúgy 35 vagyok és nem várom a "siker napját", van párom már jó ideje.
Sőt, egzisztenciálisan is bőven jó vagyok a nők mércéjével.
Egyszerűen kiégtem, belefáradtam ebbe a mocsokba, amit a nők teremtettek. Nem fogom többé felvenni azt a kesztyűt, húszezreket költeni idegen picsákra, ontani a leveleket, húzogatni a tindert, ha netán szakítanánk.
Egy prosti, egy szexkapcsolat, meg a pornó számomra egyszerűen jobb. Ezért is írtam a poszterinának, aki még szentül hiszi, hogy a férfi aki nem rajong értük, az egyszerűen hülye és vak. Nem, csak talált valami jobbat.

Ráadásul ahogy múlik az idő, mit tagadjuk, én kerülök előnyösebb helyzetbe, a nők pedig hátrányba, szóval én egyáltalán nem értem már meg azt a szolgalelkű férfi-hozzáállást, aki fut a nők után, mint egy pincsi.

Burgermeister 2016.09.20. 20:47:51

Aki dugni akar az dug. Ennyike.

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2016.09.20. 20:48:29

@Mérnork: Én egyszer ezt megkérdeztem egy férfitől, és pontosan ezt válaszolta, hogy bizonyos embereknek elég a vadászat és ez a "megkaphatnám" érzés, amit a fényképpel bekönyvel magának. Szerintem, ha érdemes lenne utánanyomozni, megtalálhatnánk ennek is az "internet előtti" változatát. Azt tapasztalom, számos dolog megvolt eddig is, csak más technikai megoldásokkal (pl. hol vannak már a telefonbetyárok, a szó sem ismert lassacskán), vagy technikai megoldások nélkül, csak úgy, embertől emberig. Sokszor túlontúl különlegesnek érezzük magunkat mi XXI. századiak az internet és a virtualitás világában, különlegesen szerencsésnek vagy szerencsétlennek, különlegesen különlegesnek... , de más korban meg más volt, ami ma nem pálya.... Pl. rengetegen dugták a cselédlányokat, amire ma már alig van lehetőség :).

Sascha Braun 2016.09.20. 20:48:53

Többször is társkeresőztem már nőkkel (értsd: ott ültem mellette, és néztem, ahogy társkeresőznek), és azóta tudom, hogy egy normális (de átlagos) fószernek az égvilágon semmi esélye :) Még ha többé-kevésbé értelmes nőről van is szó, nem képes a normálisabb adatlapokba belelátni a lehetőséget, fölmérni, hogy melyik pasi lehet értelmes, mert teljesen elvakítják a külsőségek. Értsd fénykép. Keresik a herceget meg hírességet, és csak az ilyenre maszkírozott férfiaknak válaszolnak, és persze reménykednek, hogy majd okos is lesz és az adatlapján a rengeteg helyesírási hiba csak elütés, az odavetett suttyó/buta néhány mondat pedig csak elegáns lazaság, hiszen nyilván nincs sok ideje két tv-s interjú/föllépés között, de a valóságban majd a (fényképen) tökéletes külső tökéletes belsővel is fog párosulni. Köszönjük, Disney :)

Sokszor volt, hogy próbáltam őket rábeszélni egy-két értelmesnek tűnő tagra, mert kábé éreztem, hogy előnytelen fotót rakott föl, de amúgy tök normális a srác, választékosan, igényesen ír magáról, az elvárásairól. Egyiknek sem voltak hajlandóak válaszolni, mert nem tetszett a kép. Akikről meg próbáltam őket lebeszélni (tökéletes kép, pár hányaveti mondat), azokról nem lehetett. Találkoztak is velük, mind csalódás volt.

Én egyszer próbálkoztam társkeresővel, minden nőnek egyedi, pár soros üzenet, nulla reakció. Aztán stratégiaváltás, copy-paste mindenkinek, itt már jött néhány "köszi, aranyos vagy, de nem rád gondoltam" válasz. Igazából az egyedileg megkomponált, személyre szabott üzeneteimre egyetlen egyszer jött csak válasz, mégpedig leoltott a csaj, hogy ez a szöveg, amit küldtem túl jó, túl tökéletes, vagyis nyilván copy-paste, vagyis menjek a picsába, mert ő túl tökéletes és igényes ahhoz, hogy az ilyenekre válaszoljon :)

Amúgy az életben nincs különösebb gondom a csajozással, mindig volt barátnőm, csak épp a nagy Ő várat még magára, ezért próbáltam be online, hátha...de mivel nincs vízilabdázó alkatom, esélytelen a dolog :)

Zsuzsi25 2016.09.20. 20:49:43

@Bicepsz Elek77: Mar bocs, de uri ember nem hagyja fizetni a not.....

Csetepaté márki 2016.09.20. 21:51:47

Két éve társkeresőzök a válásom után, de marhára unom már a vég nélküli sétákat, kávézásokat a városban "randi" címszó alatt vadidegen nőkkel. Nyilván szeretnék egy komoly kapcsolatot, de két-három ténfergés után megunom. Ha elmegyek színházba, moziba, étterembe a barátnőmmel vagy a feleségemmel, az "program". Egy idegennel, akit lehet, hogy utoljára látok, legyünk őszinték, az csak "lődörgés".

Büszke_troll 2016.09.21. 01:51:36

@Zsuzsi25: úriemberek kihaltak azzal a korral, amikor a nők ha akartak volna sem tudtak fizetni, mert nem volt önálló keresetük.
Így vagy az apjuk, vagy a vőlegényük fizetett.

nem a szőke 2016.09.21. 07:35:41

@Szalahaddin: Egyetlen megjegyzésem van - ha te is a "csinosaknál kezdtem" , azaz a külső alapján válogattál, akkor, hogy is van ez, hogy nem tetszik, ha a nők a külsőd alapján esetleg nem vettek be a buliba.

FlybyWire 2016.09.21. 08:59:23

@Szalahaddin: Az, hogy itthon az átlagos nők is szépek, hol és milyen univerzumban jelenti azt, hogy minden nő szép?
Ha meg párod, családod van, akkor főképp rejtély, hogy mit vergődsz itt a sikertelenségeddel...

FlybyWire 2016.09.21. 09:04:24

@Sascha Braun: Ennek az eleje teljesen igaz.
Életem leglátványosabb nőjét (az a típus, akit nagyjából mindenki meg akar dugni, tök úgy nézett ki mint Pocahontas...165 cm/48 kg stb..,egyébként értelmes is volt, a gond más volt végül) is úgy szedtem össze - na ne hülyítsük magunkat, Ő szedett össze engem - hogy ismeretlenül rámírt.
És miért? Mert a profilképemen szerinte nagyon hasonlítottam az apukája fiatalkori képére.
(persze utána nyilván csekkolta az adatlap anyagiakról szóló részét is, enélkül a fenti kevés lett volna..)
Na, ennyit a nagyon gondosan megfogalmazott, frappáns és humoros ismerkedőleveleknél.

A képed, reglapod legyen jó, és ha esetleg nem szólít le maga a nő, írj valami váratlant neki, ennyi a recept.

Szalahaddin 2016.09.21. 09:08:40

@nem a szőke: Nos az a helyzet, hogy nem tudod, mit értek csinos alatt. Bele is mehetünk, de csak eltereli a témát. Természetesen én is elsőre naivan igyekeztem olyan lányokat keresni, akik tetszenek. Nagy szemek, hosszú haj, szép (szopós) száj, széles csípő. Viszont aztán én lejjebb adtam, ahogy fentebb is írtam. Lényegében átváltottam a nekem tetsző kategóriából a legalább ne viszolyogjak tőle-kategóriára, ám végül még ezeknek is írtam, de a reakció pontosan ugyanaz volt.
Ti nők pl. mikor tesztek ilyet? "170 alatti férfi, nosza írjunk neki!" vagy "kis kopasz bucifejű, de hátha kedves..."
Ugye, hogy soha?

De nem is ez volt a történetem lényege, hanem a válasz a posztodban feltett naiv kérdésekre, már ha valóban kíváncsi vagy a válaszokra.
A bennem lévő keserűség már helyet csinált magának, nem oldható fel. Azt, amire a nők vágynának(udvarlás, kizárólagosság, seggnyalás, házasságpártiság...) bennem már nincs meg, elengedtem. Ha ne adj' Isten tényleg szétmennénk a párommal - és egy férfinek erre ma muszáj felkészülnie - már nem fogok többé lemenni kutyába nektek. Sok olyan dolog van, ami pótolni tud titeket és ezekre lehet is építkezni.
Pl. főiskolás koromban még nem volt ennyire nyilvános dolog ezek a lakhatásért dugó lányok, de akkoriban szemérmes idealistaként lenéztem az ilyesmire vetemedő férfiakat. Ma már egészen másképp látom.
Mivel meg is engedhetném magamnak, sokkal korrektebb, az igényeimnek megfelelőbb megoldásnak látom.

Arra akarlak rávezetni, hogy a nők még valamiért hiszik, hogy felsőbbrendű az, amit a pinán kívül nyújtanak, de ez egyrészt kérdőjeles(vajon nekünk is annyira értékes bármi ezen kívül, ami szerintetek az?), másrészt meg egyszerűen túláraztatok. Ennek látjátok az egyenes következményét, mikor találgatjátok, hogy miért van akkora kereslet a prostikra, pornóra, szexkapcsolatra, egyalkalmas nőkre a társkeresőkön, kitartói viszonyra,stb. és az ehhez hasonló, önként tiló alá fekvő balekokból miért csappant meg annyira a létszám: csajokespasik.blog.hu/2016/09/20/egy_valason_az_eleted_mulhat

Tényleg nem hiszem, hogy jól tudom érzékeltetni, hogy mekkorára nyílt az olló aközött, amit a nők ma nyújtani szándékoznak és őszintén meglepnek az ilyen, világra rácsodálkozó posztok. Még hogy nem tart engem főnyereménynek egy férfi?! Blaszfémia!
Nos jobb, ha kicsit hozzászoksz.

Szalahaddin 2016.09.21. 09:11:47

@Szalahaddin: (jav)
...hogy mekkorára nyílt az olló aközött, amit a nők ma nyújtani szándékoznak és hogy mit is ér az valójában...

FlybyWire 2016.09.21. 09:17:58

@Szalahaddin: voltál valaha pozitív, meg vicces is? Csak azért kérdem, mert ha összejött randi, általában ott már ezek szoktak sikerre vezetni. Na meg az intelligencia - utóbbi az egyetlen, amivel külsőleg a saját szinteden, vagy annál akár feljebb levő nőt is meg lehet fogni akár hosszabb időre is - amennyiben ő is intelligens, de nem annyira, mint te :) Ja a műveltség is ilyen, csak azt mértékkel kell adagolni, nem tolakodó módon.

Az tény, hogy nagyon kevés olyan nő van, aki miatt érdemes "erőlködni". De azért messze nem lehetetlen találni. Anno pont 34-35 évesen, egy hossza kapcsolat vége után hihetetlen szériát futottam - 8-10 "kapás"ból tán egy kivétellel az összes összejött. És egyik sem volt átlagos, sőt. Pedig nem vagyok se magas, se cicafiú külsejű. Egy jó fénykép, attól azért markánsan nem eltérő külső élőben, a többi úgyis élőben dől el.

Szalahaddin 2016.09.21. 09:47:25

@FlybyWire: Nos alapból meglepően pozitív vagyok és nagyon vicces, még objektíve is. Elég sok randi összejött még akkor is, mikor nem álltam így anyagilag. Tudnék mesélni abszurdabbnál abszurdabb sztorikat, de nem ezért jöttem ide.
A poszterinának akarok segíteni megérteni, hogy miért, milyen folyamat végén jut el a férfiak egy elég komoly hányada oda, hogy nem akar a nők játékszabályai szerint játszani. Egyesek felállnak az asztaltól, mások csalnak, egyesek pedig kiskapukat használnak ugyanott...

Az a baj a nőkkel, hogy képtelenek az önkritikára. Sosem a kérdést teszik fel, hanem választ gyártják le maguknak, majd úgy intézik, hogy a megfelelő embertől a megfelelő fórumon csakis azt a választ kaphassák meg. Lényegében becsapják önmagukat.
Jó példa erre azon nők, akik nem hajlandóak szopni. Hogy ki miért, teljesen egyedi, de ami közös bennük, hogy mindnek szent meggyőződése, hogy bőven kompenzálja a férfi egyéb területeken, szóval ő jobb az ágyban, mint aki szopni is hajlandó. Nem kérdezik meg a férfit erről, ezt a választ magukban szépen levezetik.
Gondolj csak bele, hogy valaha hallottál/olvastál olyat nőtől, hogy hát ő nem szopik, de elfogadja, hogy emiatt ő kevesebbet nyújthat egy férfinak? Ugye :)
Hasonló a dagadt nők hozzáállása is: ők zicher, hogy jobbak az ágyban, mint a vékony nők...
Ez csak azt bizonyítja, hogy a nők burokban élnek és soha nem néznek szembe a valósággal, talán mert rettegnek tőle. Annyit hazudnak maguknak(lásd a sminket, amit ha feltesznek, valóban átszellemülnek és tényleg mintha valaki 2 kategóriát növelt volna rajtuk, máris magasabb kategóriás férfiakat látnak csak meg), hogy végül el is hiszik a saját hazugságukat.
Ez az, ami táptalajt nyújt a férfiak hazugságainak, nem más. Ez az, amiből az okosabb megtanulja, hogy minden nőnek a "világ legszebbjének" kell lennie, akire "mindig is titkon vártunk",stb.

Szerencsére a fentiekből következik, hogy azért van egy elég komoly réteg a nőknél, akikkel viszont lehet komolyan számolni: ők azok, akiknek ez a burka szétrepedt és hatalmas csalódáson mentek keresztül, de időközben a seb behegesedett. Ezek többnyire 35+, elvált, gyerekes nők, akik tényleg jó társaság, akikkel lehet önfeledten és lazán szexelni, akik nem várják el, hogy mindent a férfi fizessen, akik szeretnek külön kasszán lenni, nem akarnak összebútorozni, akik tudnak élvezni egy kirándulást, akik maguktól szopnak le a kocsiban, mert egyszer élünk és az is legyen akkor már kurvajó...
Nagyon feltűnő a különbség ezen nők és a még alvó hercegnői brigád közt.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.21. 10:29:28

Nem tudom, nekem több hozzászólásból az jön le, hogy az illető férfi marhára nem kedveli a nőket úgy en bloc: nyűg, hogy ikejába kell menni meg chick flicket nézni, "seggnyalással" meg hasonló rettenetes dolgokkal kell foglalkozni a leírások szerint csupa arra nem érdemes hárpiával. Csak úgy röpködnek az általánosítások, "a nők" így kollektíve undok hercegnőként vannak beállítva.
Azon kívül, hogy ez az árnyalatlan és igazságtalan támadásözön rosszul esik (hiszen az ilyesmivel ugyan ki törődik manapság a neten, s ha szóvá teszem, esetleg megkapom, hogy csak a seggnyalás felel meg hercegnői igényeimnek), felmerül bennem a kérdés, hogy aki ennyire nem kedveli a nőket (kommentjei alapján az összeset), az mégis minek keres/tart barátnőt, feleséget? Nem vitatom el senkitől a jogot, hogy egy embercsoportot kategorikusan elutasítson, de azért fura, hogy ebben az ellenszenves és minden erénytől mentes hústömegben mégis társat keres - és talál.
Tényleg nem ekézni akarok senkit ezzel a kommenttel, hanem szeretném megérteni ezt az ellentmondást, esetleg némi árnyaltságot kapni a vitában :)

FlybyWire 2016.09.21. 10:49:15

@Réka ‎: vita? Én inkább ilyen manifesztációt látok valakitől, aki már mindent tud a nőkről, és nem érhetik meglepetések :)
Ez is egy credo, láttam már rosszabbat is.

Szalahaddin 2016.09.21. 10:56:21

@Réka ‎: Feloldom az ellentmondást. A páromat jó régen ismertem meg, mikor még ez az egész hústömeg nem volt ennyire szemellenzős, érdekközpontú, anyagias viszont valamivel emberarcúbb volt. Másrészt meg képzett vagyok, értelmes, nem nézek ki rosszul, sportolok és leginkább egyedi, eredeti vagyok, szóval azért messze nem reménytelen, ha nőt akarok.
Ráadásul neki én csak a 3. férfi vagyok az életében, miközben a piacon lévő nők mára tényleg több faszt fogtak, mint kilincset.
Hogy mára általában nem kedvelem a nőket, tény, de nem is érzem, hogy kedvelnem kéne őket. Egyszerűen másra vágyunk, másképp értékeljük magunkat és egymást. Ez kibékíthetetlen, de nem is kell zavarnunk egymás köreit. Én elfogadtam a nőket ilyennek és csak azért írtam, hogy legyen lehetősége a poszterinának elfogadni a férfiakat hasonlóképp.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.21. 10:56:41

@FlybyWire: no igen. Jobban szeretek eszmecserében részt venni, mint credókat olvasni-osztani. Bizonyára ez vezetett félre az olvasásban. A kérdésem/értetlenkedésem ettől függetlenül él. :)

FlybyWire 2016.09.21. 11:00:28

@Szalahaddin: "Szerencsére a fentiekből következik, hogy azért van egy elég komoly réteg a nőknél, akikkel viszont lehet komolyan számolni: ők azok, akiknek ez a burka szétrepedt és hatalmas csalódáson mentek keresztül, de időközben a seb behegesedett. Ezek többnyire 35+, elvált, gyerekes nők"

Érdekes, nekem hajadon, gyermektelen 26-27 éves nők jelentették ezt a réteget. :)
Komoly kapcsolaton már persze mind túl voltak, és ez óriási előny, mert saját elvárásaik és lehetséges jövőképeik is sokkal reálisabbak voltak, mint a csak több rövidebb kapcsolattal rendelkező, és/vagy fiatalabb nőknek (l.m. faszkörhintán ülők).

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.21. 11:02:06

@Szalahaddin: ezt a választ abszolút elfogadom magyarázatként.
De ha magad eredetinek, értékesnek tartod (és nem kétlem, hogy az vagy), akkor egy nőnek miért nem előlegezed meg, hogy akár ilyen is lehet? Kívánok hosszú és boldog életet a pároddal, de ha neadjisten újból keresésre kerül a sor, nem félő, hogy kiábrándultságodból fakadóan elszalasztasz valakit, akit nem kellett volna?

FlybyWire 2016.09.21. 11:03:11

@Szalahaddin: "Ráadásul neki én csak a 3. férfi vagyok az életében, miközben a piacon lévő nők mára tényleg több faszt fogtak, mint kilincset." - LOL, na látod, végül is egyetértünk valamiben, például a hosszabb távra alkalmas, realista de még nem kiégett nők létezésében (körük persze szűk, és többnyire nem is neten ismerkednek, de ha mégis, 1-2 hétig vannak csak fent, mert ezalatt bőven találnak maguknak megfelelő párt.

Szalahaddin 2016.09.21. 12:30:20

@Réka ‎: Nézd, én tisztában vagyok a saját értékemmel és a saját árammal is a piacon, sőt azt sem tagadom, hogy volnának olyan nők, akik végtelenül korrektek és nincsenek elszállva, de, és ez most egy nagy de, a statisztika alapján egyszerűen nem kell velük számolnom. Ha igaz is, hogy a vízzel együtt a gyereket is kiöntöm, nos arányaiban túl kicsi a gyerek, viszont rengeteg víztől szabadulok meg, nem olyan nagy a veszteség(főleg, ha számba veszed a fentebb már vázolt alternatív megoldásokat is).

Mindig is furcsán tekintettem arra az általános női paradigmára, hogy meg kell találni az igazit, az egyetlent, a tökéletest.
Ha rendesen belegondolsz, életed során megismerkedsz mondjuk 60 emberrel, akiből 20 szimpatikus lesz, 10-zel randizol is, majd 3-4-gyel jársz. Az az igazság, hogy sosem volt esély megtalálni az igazit, helyette az ember önkéntelenül is ráfogja, belelátja az "igazit" a felhozatala legjobb jelöltjébe. Azt fel sem hozom, hogy a nők vajon miért hitetik el magukkal, hogy az a legjobb majd éppen őket akarja, sőt, családot is akar majd pont tőlük.
Mi férfiak még csak ezt sem tehetjük, számunkra nincs ekkora merítés sem és ezért sem hiszünk az "igaziban". Nők vannak bizonyos feature-ökkel, több kevesebb narancsbőrrel, hisztivel, hozott problémákkal, szeretethiánnyal, idealista tervekkel és legfőképp elvárásokkal.

Én nem vagyok romantikus, sosem vakított el a szerelem, nem láttam bele álmaim netovábbját senkibe, viszont mára nagyon zavar, hogy a nők számára csak az elfogadható, ha valaki ezeket látja beléjük. Őt narancsbőrrel együtt is vonzónak kell látni, ő szopás nélkül is maximálisan kielégítő kell legyen számunkra, tőle gyereket kell akarni,... ha valamelyik nem áll fent, az csakis a mi hibánk. Nincs bennük szemernyi belátás, valódi önkritika.
Ez a 21. század tipikus nője: Akinek nem Ő a legjobb, az az ő számára nem elég jó. Nem vetted észre az ismerkedéskori hozzáállást? Ha odajössz hozzám, az azt jelenti, hogy elég szép vagyok neked, vagyis megtettem máris a magamét és onnantól nem egyformán érdeklődünk egymás iránt, hanem engedélyezem, hogy meg akarj hódítani... Na, én már nem akarok senkit sem meghódítani, ennyi történt.

Szalahaddin 2016.09.21. 12:44:34

@FlybyWire: Léteznek. A lottóötöst is meg lehet nyerni.
Ezeket soha nem tagadtam. Viszont ha fognám magam és eladnám mindenemet, hogy abból lottószelvényeket vegyek, mert hogy én azt most megnyerem, akkor valljuk be, hogy hülyének néznél.
Eltúlzott példa? Az, csakhogy már messze nem annyira eltúlzott, mint azt a nők hiszik.
Túl kevés a megfelelő nő és túl sok időmbe, pénzembe és energiámba kerülne megtalálni a gyöngyszemeket a sárban és itt jön be a képbe a két nem közti különbség: míg a nő csak vár, csak elfogadja a közeledést(és a közeledőről annyit mindig tud, hogy legalább vonzó a számára), ő csak elvárja, hogy meghódítsák, addig a férfinak az 57. randinál is úgy kell előadnia magát, mintha az élete legjobb puncijáért szállna harcba, humorosnak kell lennie, fizetnie kell mindent, megfelelő válaszokkal kell szolgálnia mindenre, fenn kell tartania a hangulatot,stb.

Sokszor kértem már meg nőket, hogy próbálják elképzelni a fordított felállást, ahol nekik kell teperni, nekik kell egyedül kockáztatni, nekik kell egyedül megfelelni, nekik kell minden férfival minden randin mindent fizetni.
Mind kitérő választ adott. Szerintem a kérdést sem voltak képesek felfogni és inkább csak személyeskedésbe váltottak, hogy én vagyok a lúzer, amiért ilyen kérdéseket feszegetek. Nesze neked női empátia.
Szóval azóta már nem feszegetek ilyen kérdéseket, de felálltam az asztaltól és átadtam a helyem másoknak, akikben van ehhez elég lelkesedés.

FlybyWire 2016.09.21. 13:27:48

@Szalahaddin: "Sokszor kértem már meg nőket, hogy próbálják elképzelni a fordított felállást, ahol nekik kell teperni, nekik kell egyedül kockáztatni, nekik kell egyedül megfelelni, nekik kell minden férfival minden randin mindent fizetni."

Na itt a trükk, nem elképzeltetni kell velük, hanem ilyen helyzetbe kell hozni őket ;) (a fizetés rész nem lényeges)
Annál nagyobb motiváció egy nő számára sosem lesz, ha neki kell meghódítania egy férfit.

Persze nagyon nehéz azt a fazont hozni, aki elmegy ugyan a nővel randizni, jópofa is, meg kedves, de mégsem látszik rajta igazi érdeklődés a nő iránt. Ettől a nők meg tudnak veszni, és nagyon sok mindenre képesek ilyenkor. Saját tapasztalat.
Ez viszont nagyon nehéz, mert őszintének kell(ene) lennie. Hosszú kapcsolatból való kilépés utáni pár hónap a legalkalmasabb az ilyenre - a normális férfi ilyenkor külsőleg nyitott, belülről viszont kb. érinthetetlen. Ezt a nők megérzik, és teljesen rápörögnek.

Az igazi alfáknak ez minden nővel szemben megy amúgy, pont leszarják őket, és azok ettől másznak rájuk.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.21. 13:47:41

@Szalahaddin: szerintem ez nem női, hanem alapvetően emberi elvárás/kívánság, hiszen ki nem szeretné magát különlegesnek érezni? Kölcsönös rajongás nélkül csak megtűrés van, azt pedig nem lehet kapcsolatnak nevezni. Még szép, hogy elvárom, hogy a párom narancsbőrömmel együtt is vonzódjon hozzám, ahogyan én is megvadulok érte és ebben abszolút nem zavar meg a "tekintélye" (=pocak) ;)) ha ezek a tényezők kizárták volna nálunk a vonzalmat, már a 2. randi után minden harag nélkül búcsút intünk egymásnak. Sokszor és sokan ejtettek már a külsőm (s belsőm) miatt ahogy én is másokat, ilyen ez.
Egyébként szerintem kevés ember hiszi magáról, hogy ő a legjobb az ágyban, az ő segge a legszexibb stb, inkább arra vágynak, hogy pont úgy és olyannak szeresse őket valaki, amilyenek. Ami persze nem zárja ki, hogy folyamatosan törekedjünk jobbak lenni és folyamatosan kiérdemelni társunk rajongását.

Szalahaddin 2016.09.21. 14:12:49

@Réka ‎: "inkább arra vágynak, hogy pont úgy és olyannak szeresse őket valaki, amilyenek"
Pont hogy nem, ez a lényege az egésznek. A helyes megfogalmazás az, hogy "inkább arra vágynak, hogy pont úgy és olyannak szeresse őket a top 5%-ba tartozó pasi, amilyenek" és így viszont minden megváltozik a képletben.
Amikor a nők számon kérik, hogy miért nem akarnak gyereket meg házasodni a férfiak, soha nem az összes férfire céloznak, hanem csak a kívánatos, magas, jól képzett, népszerű, anyagilag is sokat ígérő,stb. férfiakra, nem pedig az alacsony, pocakos, 150-et kereső vagy magának való férfire.

"Sokszor és sokan ejtettek már a külsőm (s belsőm) miatt ahogy én is másokat, ilyen ez."
Nos megnézném én, hogy hányszor kezdeményeztél te idegennél és lett belőle egy dugásnál több. Tudod miért fontos, hogy dugásnál több? Mert ami nálatok a "köszi, nem kellesz", az nálunk a megduglak, majd angolos távozással közlöm, hogy "köszi, nem kellesz".

Van még egy dolog, amiről nem volt szó. A nők nagyon hajlamosak elhanyagolni magukat és a férfit is, amin biztonságban érzik magukat. Egy pornószínésznő mindig topon lesz, a prosti-masszőz sosem fog rongyokban fogadni vagy hajcsavarókkal a fején...
Egy kitartott főiskolás lány sosem fog válással, gyerekektől való eltiltással vagy szexmegvonással fenyegetni.
Nem fog "fájni a feje" vagy többé nem szopni.
Azt kell mondjam, hogy a legjobb, amit egy nővel tehet az ember hosszú távon, ha sosem kötelezi el magát mellette. Akkor megmarad benne a megfelelési kényszer, törődni fog magával.
Szomorú, de azért mégis elgondolkodtató.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.21. 14:38:27

@Szalahaddin: hát ezzel nem tudok már mit kezdeni. Amiket női hibaként sorolsz fel: saját maga és társa elhanyagolasa, az leginkább egyénfüggő és mindkét nemnél előfordul, pontos kutatás hiányában pedig mindenki szájíze szerint találgathat, hogy melyik nemnél gyakoribb jelenség.
A top 5% hajkurászását ezzel szemben egyik nemnél sem tapasztaltam, nem is tartom reális elméletnek, mert aki nekem top 5%, arra a barátnőm rá se néz és fordítva.

Szalahaddin 2016.09.21. 14:45:45

@FlybyWire: Hidd el, hogy pontosan tudom, miről beszélsz.
Nem egy olyan randim volt, ahol elsőre láttam, hogy nekem ez nem kell és ezért a végtelen flegmaságom olyan elemi tetszést váltott ki a csajban, amitől csak olaj volt a tűzre. Viszont te is tudod, hogy mi ebben a csapda: megdugod az ilyet, de soha az életben nem lesz belőle egy árnyalatnyi érdeklődésed sem a csaj iránt. Soha.
Minél jobban eltaszítod az ilyet, annál jobban fog ragaszkodni.
Ráadásul ezt nem tudod akaratlagosan fenntartani, mert ha valaki érdekel, akkor az érdekel és nincs esélyed arra a lazaságra. És ha mégis sikerülne, akkor mit érsz vele? Egy manipulációval elért részsikert?

Volt pl. egy lány kb. 24 éves koromban(ő akkor volt 18, ez biztos, mert orvosira készült), akinek egyszerűen csak nem válaszoltam többet. Az azt követő 6 évben, még a 30. születésnapomkor is írt, keresett és nem ilyen puhatolódzó, semleges érdeklődéssel, hanem egyértelműen szexuális ajánlattal.
6 év után is ott volt a kattanása, csak mert dumáltunk egy hétig és találkoztunk egyszer... fasz se érti.

Nekem leginkább arra volna... lett volna igényem, hogy korrekt, egyenes lehessek egy olyan nővel, aki velem ugyanilyen. Ahol nem kell eljátszani a hattyúhalálát neki, sem csillagokat ígérni.
Gyakorlatilag egy szerelem nélküli, érdekeken, alapuló, szilárd egyesülést, ahol egyenlő felek vannak. Szerelem nélkül nincs ami elmúljon.
A nők ezt sosem kínálták.
Ők egyenlőek akarnak lenni, ha a házimunkát osztjuk meg, de egyenlőbbek, amikor vagyonmegosztás van.
Ők sok szexet adnának a beetetési időszakban, majd megvonnák azt kedvük szerint, ha már aláírtad a papírokat, a hidat felégetted magad mögött . Ők némi smink hatására már 2 szinttel jobbat akarnak, nem pedig nekem szánnák magukat 2 szinttel szebbnek látszódva. Ők rávesznek minket a gyerekcsinálásra mindenféle érvvel, majd később gond nélkül ráveszik magukat a gyerek elvételére ugyancsak bármiféle érvvel...
Ha valakit ver a palija, elmegy, mert jogos. Ha valakit nem ver a palija, de viszont iszik, elmegy a nő, mert jogos. . Ha valakit nem ver a palija, nem is iszik a palija, de nem keres eleget, elmegy a nő, mert jogos . Ha valakit nem ver a palija, nem is iszik a palija, keres eleget, de nem ad elég szeretetet, elmegy a nő, mert jogos. Ha valakit nem ver a palija, nem is iszik a palija, eleget is keres, szereti a családját, de megcsalja, elmegy a nő, mert jogos... Mindig lesz valami magyarázat és ha a végén mégis mindent teljesítesz, akkor szimplán unalmas vagy, egyéniség és akarat nélkül.
Hogy a gyerek mennyire szívja meg, másodlagos kérdés. Hogy a férfi, azt konkrétan leszarja.

Régebben azért nem ez volt.
Én megértem, hogy a nők ma nem akarnak semmit sem tűrni, ha nem muszáj. Nem kell semminek sem laufot adni, elég lecserélni egy másikra. Nos ha a férfinak kell finanszírozni a nők ezen könnyed döntéseit, valszeg igyekeznek majd távol maradni tőle.
Nem is nagyon értem, hogy miért lenne a házasság vonzó egy férfinek?

Szalahaddin 2016.09.21. 15:00:46

@Réka ‎: Akkor közelítsd meg másként: pl. 165 centi magas férfi kellhet neked?
Nem... kivéve ha <durva igénylajstrom>....

Egyszer egy másik blogon egy nő azt fejtegette, hogy ez a top pasi elmélet szar, mert ő letesztelte.
Fogta 5 barátnőjét és elkezdtek szavazni a környéken lévő férfiakról.
Volt, aki mindre nemet mondott, volt, aki 2-3-at talált elfogadhatónak, de volt egy duci, aki mindegyiket lájkolta.
Tehát a végkövetkeztetés: minden férfi tetszik valakinek, QED.
Ennyi erővel elég lett volna csak a ducit megkérdezni, majd megalkotni a válaszai alapján azt a szabályt, hogy minden férfi tetszik minden nőnek...

Az az igazság, hogy ami a férfiak közül elfogadható ma a nőknek, pontosan ugyanazzal a pár szóval jellemezhető szinte minden nőnél. Ez fontos részlet, mert ezek nem olyan kulcsmozzanatok, amiből valaha engednének. Tehát amikor megfogalmazzák a jó pasit, majd utána a közepest, lényegében egy rosszul fésült vagy bénán öltözködő jó pasit képzelnek el. Érted, amiből 30mp alatt tökéletest tudnak varázsolni.
Erre azért van szükség, mert csakis jó pasival akarnak lenni, de ezt nem mondhatja büntetlenül senki, hogy ő csak magánál jobbal tudja elképzelni a kapcsolatot.

Viszont az az érdekes, hogy mégsem sikerül a nők többségének ez a felfelé választás, tehát mégis lejjebb kell adniuk és ló helyett különböző szamarakat váltogatnak. Talán ezért volt folyton az az érzésem a normálisabb, elfogadható külsejűekkel, hogy hercegnőként viselkedtek velem, aki még a faszt is max szalvétával...

Na, mindegy, ez már nagyon off topic és nem akarom telespammelni a posterina blogját.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.21. 15:30:01

@Szalahaddin: volt kettő is ilyen az életemben, az egyik a legférfiasabb pasi, akivel valaha találkoztam (középkorú ex rákbeteg villanyszerelő, még mielőtt...) szóval nem talált...
A kompenzálás mindenkinél megviszolyogtat, tökmindegy, mit kompenzál.
Nagyon felszínesek az elméleteid, legtöbb ismerősöm nem ennyire sekély elvek, elvárások szerint él.

FlybyWire 2016.09.21. 15:36:11

@Szalahaddin: "Nekem leginkább arra volna... lett volna igényem, hogy korrekt, egyenes lehessek egy olyan nővel, aki velem ugyanilyen. Ahol nem kell eljátszani a hattyúhalálát neki, sem csillagokat ígérni.
Gyakorlatilag egy szerelem nélküli, érdekeken, alapuló, szilárd egyesülést, ahol egyenlő felek vannak. Szerelem nélkül nincs ami elmúljon."

Akkor már érthető, hogy miért nem fogsz nőt találni, de ezek alapján sosem gondolhattad komolyan, hogy fogsz is...

Szalahaddin 2016.09.21. 15:40:39

@FlybyWire: Mint mondtam, van valakim jó ideje, viszont igazad van, igazából sosem gondoltam ezt reális lehetőségnek. Ez van, elfogadtam, továbbléptem.

FlybyWire 2016.09.21. 15:45:06

@Szalahaddin: Akkor már csak egyet nem értek. Ha jó ideje van valakid, miért forgat fel ez a téma annyira (szemmel láthatóan)?
Nem jó neked azzal, aki vagy? Mi ez a keserűség?

Szalahaddin 2016.09.21. 15:48:00

@Réka ‎: Mint látható, én szinte kizárólag ilyen sekélyes, elvárások szerint válogató nővel találkoztam... már amelyik egy kicsit is elfogadhatóbb külsejű volt. A duci/molett/dagi/<további válogatott eufemizmusok a dagadtra> nőkkel kétszer próbálkoztam, mert tényleg jobb személyiségek, kedvesebbek, normálisabbak általában, de a legnagyobb csalódásaim közé sorolom őket.
Képtelen vagyok vonzódni hozzájuk. Mintha egy másik férfivel való szexre kényszerítenének...
Rövid idő után menekülőre fogtam és elfogadtam, hogy szexuális vonzalmat képtelen vagyok érezni irántuk.
Nekik is jobb, ha olyannal próbálkoznak, aki nem zsigerből nem bírja őket.
És tényleg just for the record, mindkettő tündér volt, értelmes és készséges.

nem a szőke 2016.09.21. 15:50:48

@Szalahaddin: hát tudod, nem egészen világos előttem, neked lehet lesújtó véleményed egyben a női nemről, mi viszont érezzük magunkat megtisztelve tőletek.
És hát ugye szeretnéd alacsony iq val rendelkező poszterina részére megvilágítani az ő problémáját.
Csak egyet nem vettél észre, én nem leszóltam ezeket a pasikat.
Másrészt a hústömeg - ahogyan a nőkről beszélsz, meg h nincsen szükséged a nőkre, akik kivétel nélkül alacsony nívón vannak, és nem érnek fel a férfitársadalomhoz, na ez a hozzáállás, megint olyan, ami miatt csak téged sajnállak, még ha értelmesnek és jó pasinak is tartod magad.
De örömmel olvasom, ahogyan itt oltogatjátok egymást, meg kapom a kiosztásokat.
Hajrá, csak így tovább, érdemes volt ezt posztolni.

Szalahaddin 2016.09.21. 15:55:09

@FlybyWire: Mint azt már írtam, a posterina szavai ragadták meg a figyelmemet és az akkor még álnaivnak hitt kérdései.
Rá akartam mutatni a másik oldal egy lehetséges nézőpontjára.

Jó nekem azzal, akivel vagyok, komolyan. Meg sem érdemlem őt, de azt már megtanultuk, hogy senki sem érdemei szerint kap :)
A téma azért foglalkoztat mégis, mert senki sem számolhat azzal, hogy az aktuális állapota a végleges lesz, vagyis nyitva kell tartania a szemét, tanulnia kell mások hibáiból, fel kell ismernie a trendeket, egy férfire mindez hatványozottan igaz. Elszomorít, amiket most látok, hallok tapasztalok.
3 ismerősöm is most vált el a nyáron és mind megszívta, kettőnek gyereke is van.
Mivel én voltam az egyedüli tamáskodó, nem voltam szívesen látott vendég az esküvőkön, de el se mentem, amire meghívtak. Mára mind a három elismeri, hogy szóról szóra az történt, amiktől magam is félek.
Szó se róla, ez az ő hibájuk, de legalább értheted, miért olyan forró téma még nálam az "élhetetlen nők" topic.

nem a szőke 2016.09.21. 15:55:56

@Szalahaddin:
A poszterina a megszólításokról szóló bejegyzésében, éppen egy olyan nyitó mondatot emelt ki (bár nem neki írták) amikor a levélíró azzal indított, hogy kár hogy nem 170 cm magas. A hölgy az adatlapon valóban ezt a magasságot jelölte meg mint elvárást, mert az átlag nőnél magasabb. Na most ez az indítás olyan jól sikerült, hogy a mai napig tart a kapcsolat.
Szóval igen, az ember nem csak a magas pasikkal jön össze, és a választottak többnyire nem is kőgazdagok.

Szalahaddin 2016.09.21. 16:03:39

@nem a szőke: Pontosan hol írtam én olyat, hogy érezzétek magatokat megtisztelve?
Akartam neked bevágni részleteket a posztból, hogy hol nézi le a posterina a férfiakat, de rájöttem, hogy egész bekezdéseket nem kéne betennem. Legyen elég a "kézenfekvő megoldásos", a "lovagos", a "pornóoldalas"...
A "a nőkre, akik kivétel nélkül alacsony nívón" lévő nők vádjára pár órája már megfelelően reagáltam, de a "férfitársadalmas" megjegyzést nem értem. Ha arra gondoldolsz, hogy a 2-3 szinttel jobb férfiak társadalmához nem érnek fel, akkor ez szent igaz, sőt inkább evidencia. A tapasztalatok is ezt igazolják, nemde?

Végül pedig nem tudom, hogy milyen oltogatásra gondolsz. A párbeszéd ritka laza és könnyed hangnemű szerintem.
Ha esetleg idéznéd..

Szalahaddin 2016.09.21. 16:10:04

@nem a szőke: Ez érdekes. A nők kivétel nélkül mind fel tudnak mutatni - akár a véres kardot - egy ronda, alacsony, szegény, büdös srácot, akivel lefeküdtek és nagyon szerettek, ergo őket nem érheti semmi vád.
Ezzel szemben sem az alacsony, sem a ronda, sem a szegény srácok nem tudják ezeket a kapcsolatokat visszaigazolni. Valami hiba lehet a rendszerben?

De tudod mit, próbáld ki. Ne én tépjem a számat, hanem szerezz empirikus tapasztalatokat.
Regisztrálj fel egy átlagos férfi képpel és 169-es magassággal egy férfi accountot, majd ömleszd rá leveleidet a neten társat kereső nőtársadalomra.
Ha 2 db elutasítást megkapsz, már te nyerted a fogadást. Nem kell, hogy pozitív válasz legyen, elég, ha csak megírják, hogy elutasítanak... bármit írnak neked.
Deal?

nem a szőke 2016.09.21. 17:01:19

@Szalahaddin: Mondjuk az én állításomat, akár a pasi is meg tudja erősíteni, de ebbe ne menjünk bele.
Alapvetően szerintem abban vagy eltévedve, hogy azt hiszed, csak szegény férfiaknak van nehéz dolga.
Én is ismerek számos férfit, pasit, srácot, aki x ideje nem tud egy normális nőt találni. És igen, csodálkozom rajta, és van olyan, akinek segítettem a fotójában, a profiljában, a nyitó levelében, hogy hátha.
És olyan is van, hogy bizony válaszoltak neki, és elindult egy kapcsolat, csak később szakadt meg.
Hogy ezért, amit írtatok, hogy egyes nőknek a szemét pasi kell, vagy egyszerűen csak azért, mert nem passzoltak össze?
Ezt már sosem tudjuk meg.
Magam részéről azt gondolom, hogy nagyon nagy dolog, akár csak megfelelő kapcsolatra lelni.
Nagy szerencse kell hozzá, mert lássuk be, fene se tudja hol van, és ki az akivel megélhetjük, hogy szeretni és szeretve lenni, és akivel kölcsönösen becsülni, tisztelni tudjuk egymást, akinek az értékrendjével egyetértünk.
És akkor még mindig ott lehetnek a mindennapokat megkeserítő apróságok. Mert lehetsz te a világ legmegfelelőbb pasija, ha mondjuk - ki gondolná h ez is lehet gond - reggel tötyörgős vagy, én meg pörgök mint a villám. (Ha akarod mondhatjuk fordítva is, hogy férfiúi hiúságodat ne sértse.) Akkor egy héten belül egyikünk a nagykéssel hátba döfi a másikat.
Szóval örülök h ennyire nem értünk egyet, végül is nem is kell.
Amikor ebbe a blogba kezdtem - három nappal ezelőtt - akkor nem felháborítani akartam másokat. Egyszerűen úgy éreztem, hogy eszméletlen nehéz társra lelni. Ha úgy tetszik szerencsés vagyok, mindig is olyan munkám volt, ami mellett rengeteg embert ismertem meg. De mégis valahogy nagyon nehéz volt azt a néhány igazán jó kapcsolatot kialakítani. Már csak azért is, mert mondjuk hét évig minden nap éjfélig dolgoztam, beleértve a hétvégéket is és ünnepeket is.
Ma az emberek (nők, férfiak egyaránt) nagy része éjjel nappal dolgozik, egyszerűen nincs ideje, nincs lehetősége másra, mint feljelentkezik egy társkereső oldalra. És megpróbálja megtanulni a szabályokat, és igyekszik tartani magát a rengeteg csalódás ellenére, és önvédelmi technikákat dolgoz ki a saját lelki sérüléseinek kivédésére, stb.
Azt gondoltam, h mindenki véleménye érdekes lehet, esetleg van jó tipp, kinek mi jött be, vannak megosztható "tanácsok", még akkor is, ha nincs két egyforma helyzet.
Szóval az indulatos, nem egyszer személyeskedő, engem lealázó megjegyzéseid is mutatnak egy utat és Én ebből is tanulok - még ha nem is úgy, ahogy te képzeled, hogy megmagyarázod most nekem hogy hova tegyem magam, meg a nemlétező gondolataimat.
Szóval hajrá, csak szólj be, nekem segítesz, engem igazolsz.

Szalahaddin 2016.09.21. 17:41:52

@nem a szőke: Ez most egy kissé kaffkai számomra. Hol alázlak téged?
Mindegy. Ha mára neked lett kiosztva az áldozat szerep, ám legyen :)

"Alapvetően szerintem abban vagy eltévedve, hogy azt hiszed, csak szegény férfiaknak van nehéz dolga."
Nem, kicsit sem. Azt hiszem, hogy a férfiaknak van jóval nehezebb dolga és a nők miatt, de nem csak nekik nehéz.
Természetesen nem is minden férfinek, mert egy nagyon kis részüket piedesztálra emelitek egyetemesen.
De komolyan mondtam a kísérletet. Szeretném, ha egy 21. századi önhitt nő állna szemben a többi 21. századi önhitt nővel. Érdekelne a végeredmény. Érdekelne, hogy mennyire vesznél el attól, hogy te a lelked egy darabját adod át, de azt szóra se méltatják... aztán ugyanez még százszor egymás után.

Erre még reagálnék: "... éjjel nappal dolgozik, egyszerűen nincs ideje, nincs lehetősége másra, mint feljelentkezik egy társkereső oldalra. És megpróbálja megtanulni a szabályokat, "
Nos ez nem igaz, épp ezt írtam korábban. A nők kicsit sem akarnak szabályokat tanulni.
Pl. minden nő számára evidens, hogy ha ő nem válaszol valaki levelére, akkor ő korrekt volt, ellenben ha valakivel már beszélgetnek, aki hirtelen nem válaszol többé, az földöntúli bunkóság. wtf?
Vagy elvileg a társkeresőben illene a nőknek is kezdeményezni, mégis valahogy ez a lépcsőfok kimarad(kivéve persze bizonyos jellegzetes férfiképek hatására).
Amit én láttam, hogy a nők jelentős része so called ego-boost-ra használja az egészet, vagyis csak léleksimogatás, önbizalom növelés(bármi áron), másik része viszont szó szerint a csodát reméli. Csoda alatt valódi félistent értek, már a miheztartás végett.
Rebesgettek olyan városi legendákat, hogy normális, párt kereső, valamit áldozni is akaró nők is vannak ott, de én ezzel soha az életben nem találkoztam. Valóban soha nem láttam ilyet.

Volt egy kolléganőm, akinek kissé Down-kóros feje volt és valóban eléggé egyszerű nő volt 30 felett.
Alakra is amolyan amorf-elhízott, szóval szimplán csak taszító.
Ő évekig keresett a neten, néha be is számolt róla és persze nyafogott, hogy tényleg sehol egy normális pasi. Végül összejött valakivel és utólag úgy mesélte, hogy áldja az eszét, amiért leadta az igényeit. Egy olyan hivatásos katonával jött össze, aki engem simán kenterbe ver, be is mutatta.
Tehát értsd, amit mondani akarok, hogy több kategóriával alattam lévő nő egy fölöttem több kategóriával lévő férfire mondja, hogy megérte lejjebb adni. Elgondolkodtató, hogy mit gondolhatott rólam, aki bottal se piszkálná meg, nemde?
Akkor az milyen jó kérdés, hogy aki valóban az én kategóriám, az vajon kit tartana a saját kategóriájának?
Viszont legalább ez megmagyarázza, hogy miért nem kaptam soha egy választ sem. Sem a csinosaktól, sem pedig a fenti kolléganőmhöz hasonló telesz.rt zokni-forma nőktől.

nem a szőke 2016.09.22. 10:15:05

@Szalahaddin: nem érzem áldozatnak magam, sosem éreztem. A stílusod volt lekicsinylő leszóló, megalázó.
És mivel minden megnyilvánulásod tükrözi a nőkről való véleményedet, a stílusod is. Erre utaltam,
Amúgy meg, ahogyan írtam nem kell, hogy egy véleményen legyünk.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.22. 10:16:57

Lassan kibújik azért a szög a zsákból, legjobban a véres kard hasonlat tetszett: rajtunk van számonkérve egészen konkrétan valami, aztán ha láss csodát válaszunkkal rá merészelünk cáfolni agresszív kismalac bizarr elképzeléseire, akkor mi hordozzuk a véres kardot, meg persze hazudunk, mert agresszív kismalac nem tudja centivel megmérni az összes fasz(i)t, akit valaha megdugtunk ;) Niagaraként ömlik a masszív általánosítás, a többi meg, hát ja messze meghaladja a wtf kategóriát, bár az is lehet hogy több évtizedes ircelés meg fórumadminkodás után illene felismernem a trollt ;<.

Szalahaddin 2016.09.22. 10:38:55

@Réka ‎: Azért ez a "rá merészelünk cáfolni" ritka erős túlzás. A neten minden nőnek van bizonyítéka rá, hogy ő egy szent és bármilyen vád a férfiak részéről pont rá nem igaz. Igen, hazudtok, de ez csak annyit jelent, hogy nem vagytok különbek a férfiaktól, pedig nagyon szeretnétek azok lenni.
Azért a tények túl makacs dolgok ahhoz, hogy akár csak közelítőleg igazad legyen. Ti mindig korrektek vagytok...vs Mi alig találkozunk korrekt nővel.
Hát legyen, neked is ajánlom, hogy regisztrálj fel férfiként akárhova és tégy csodát.
Szeretném, ha a szájkarate helyett a gyakorlat dominálna. Regisztrálj, hódíts és hozd a válaszokat
Azét merem bátran ajánlani, mert pontosan tudom, hogy ha nem vagy szuper pasi megjelenésre, még a "nem"-et is mindenki sajnálni fogja tőled. Nem lesznek kedves nők. Nem lesznek esélyt adó nők. Nem lesz érdeklődés, beszélgetés. Még elutasítás sem lesz. Nem lesz semmi sem...
És próbálhatod ezt bármilyen dedikáltan társkereső fórumon, mert amint valami megkapja ezt a bélyeget, hogy társkereső, a nők azonnal elszállnak maguktól, mint a győzelmi zászló, kortól, alkattól, külsőtől, értelmi szinttől függetlenül. A férfiak ilyet nem csinálnak.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2016.09.22. 10:49:35

@Szalahaddin: "a nők" így, "a férfiak" úgy, ez a kategorizálás borzasztóan primitív, érvelésnek nem nevezhető, párbeszédre nem alkalmas. Sajnálom, de én teljesen másként látom a dolgokat. Nem gondolom, hogy el lennék szállva magamtól és férfiban is kevés ilyennel találkoztam. Nem is kívánom magam a másik nemnél különbnek tartani, ez a feltételezés abszurd. Az én bolygómon a legtöbben rendes alakok és igyekszem én is az lenni és bízni embertársaim alapvető jószándékában és ez legtöbbször be is jön. Nem bonyolult dolgok ezek.
Nem fogadom el a kihívásodat, mert sokszor köszöntem meg nemlegesen a figyelmet - ha hiszed jó, ha nem, úgy is jó. Mások cselekedeteiért, hozzáállásáért nem lehetek felelős (ahogy pl. a vőlegényem sem tehet arról, hogy te miket írogatsz itt).

Szalahaddin 2016.09.22. 13:47:47

@Réka ‎: Nos rendben, ahogy érzed.
Ettől még a kettős mérce megmarad és nem, hogy nem oldott meg semmit sem ez blog sem, hanem csak ügyesen bedugta a fejét ugyanabba a homokba, mint mindenki más.
Te nem lehetsz felelős mások cselekedeteiért, hozzáállásáért, de a nők mégis azért nem válaszolnak a férfiaknak, mert "olyan sok rossz tapasztalatuk" van korábbról.
Ha a nő nem válaszol, az rendben van, ha a férfi tűnik el csetelés után hirtelen és szó nélkül, az nincs rendben.
A nők hazudozhatnak a korukról, súlyukról, profilképükkel, de a férfiak magasságát illetően elég magasan ragad az a csúszka.
Ha egy nő valamire nem hajlandó az ágyban, attól még ő lehet ugyanolyan jó, de ha a nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, az kizárólag a férfi hibája lehet(hiába tudjuk, hogy azt a nőknek tanulni kell).
Ha valakinél nem kezdeményeznek, az csak gyáva férfiakkal van körülvéve, sosem vele van a gond.
A blogger is nagy kanállal enne, inna a férfiak kontójára és örömmel konstatálja, hogy ez egy ilyen dolog, a férfi fizet, hisz így van évszázadok óta, de azért egyenlő fizetéseket mindenkinek.

Vajon a fenti kérdésekről miért nem folytatnak soha beszélgetést a nők? Nem furcsa ez?
Hallottál valaha is olyat nőtől, hogy "hú, lehet, hogy ebben mi most ludasak vagyunk..."?
Szóval te sem? Ha viszont nincs ilyen, akkor feltételezhetjük, hogy nincs is a nőkben önkritika. Talán maguk sem tudnak róla, hogy amit csinálnak, az adott esetben rossz, igazságtalan, hamis.
Ha majd látok rá példát, hogy a nők valamiféle önelemzésben kezdenek, elkezdek én is hinni annak, hogy vannak válaszoló, kulturált, kedves nők is a társkeresőkön, akikért megéri felmenni, de addig nem.
Addig minden nőt default önámítónak látok és amennyire mindig kollektíven érvényesek a fenti kettős mércés esetek, ugyanannyira kollektíven ítélem meg én is a nőket.
Ha százból egy nő lenne, aki kezdeményez a saját szintjénél és viseli az elutasítást is, fizeti a maga fogyasztását, sőt ő hívja meg a férfit, válaszol mindenkinek a levelére(és viseli, akár egy férfi, hogy sok-sok hulladékba fog belebotlani így), 170 alá is képes betolni a magassági csúszkát, igyekszik erősíteni a hüvelyét... akkor majd visszatérek a témára, de ez nagyon, borzasztóan messze van. Ne feledd, hogy ezek csak olyan elvárások, amik a férfiak számára kötelezőek, semmi több...

Na de mindegy, úgy érzem, hogy én vagyok egyedül fölösleges ezen a fórumon és nem akarom rontani a hangulatot. Ti nyugodtan értsetek egyet, nekem ezzel nincs semmi bajom.
Amit akartam, fentebb már elmondtam.
Meggyőzni nem akarok senki, csak gondolatot ébreszteni, ízelítőt adni abból, hogy a Szép, új világotok egy másik szemszögből nem pont olyan, mint amilyennek ti látjátok.

Mindenkinek hosszú és boldog életet kívánok!

nem a szőke 2016.09.22. 21:55:52

@Szalahaddin: Na akkor utolsó válaszom, bár lehet h már nem olvasod.
Még egyszer mondom kinden szavad, minden megnyilvánulásod hihetetlen előitélet, prekoncepció alapjn születik.
Pl. a meghív egy kávéra ismt mondom, csak egy jelzés volt egy igényesebb környezetre.
Találkozásaim során egyetlen alkalommal fordult elő velem.
Voltunk már kiállításon , színházban, táncelőadáson, számos programon, mindig természetes volt h mindenki fizeti a maga jegyét, italát, sétáltunk tópatrton, ligetben, dunaparton, stb.
De talán az összes programmal megegyező számban láttam vendégül a levélírót, minden esetben kávéval, üdítővel, vagy borral, pogácsával, sajttal kíválva.
mert igen cateringet is adok, a beszélhgetés mellé.
soha senkit nem húztam le, nem csak a társkeresés során, hanem egész életemben,
Ellenben engem már levett hódolónak jelentkező, éppen csak nekem segíteni akaró, természetgyógyász
és két pasi is pénzzel, - hülye voltam.
Hiszek abban , hogy mindig mindenkihez jóindulattal kell közelíteni, ha bajban van segíteni.
lehet sosem kapom vissza - amit adok, de az élettől mindig visszakaptam.
mint ahogyan mindig mindenki mindent visszakap.
Nyitott vagyok a katasztrofálisan író, de amúgy rendes emberrel, segítem, tanítom,
Kedvesen, tisztelettel írok az autószerelőnek, vagy biztonsági őrnek is. Mindenütt jeresem az emberi értket.
De ne haragudj azzal a leszóló stílussal, amivel ismeretlenül is írsz rólam, v arról amit írtam, nem tudok mit kezdeni.
Nem gondolom, ha valaki mindig csalódik, akkor egyszerúen ez azért van, mert , ő maga ismeri fel rosszil a helyzetét, vagy egyszerűen rosszul választ. Mert a férfiak és nők közöt is egyarán vannak, hülyék, bunkók, nagyképűek, szépek, csúnyák, igényesek és lelakottak.
És a legnehezebb amit meg kell tanulni, tanulnunk, hogy tisztában legyünk saját magunkkal, hibáinkkal és értékeinkkel egyaránt.
Úgy látom te magad elég magasra helyezed és mindenki mást a béka feneke alá, főleg ha kettessel kezdődik a személyi száma
Ez a blog nem akart sem több sem kevesebb lenni, mint annyi más blog.
Egyszerűen irni szerettem volna arról, ami foglalkoztat és az élet úgy hozta, hogy az index napos szerkesztőjének valamiért megtetszett és kitette a címlapra. Gondolom így kerültél te is ide.
Amikor a blogot indítottam azt gondoltam dolgozom rajta pár hónapot, és ha már sok minden, sok féle nézet megjelenik rajta, akkor talán mahd egyet-egyet elolvasnak az emberek.
Máshogy alakult, ide kerültél, nem tetszett amit írtam.
De így van ez rendjén, egyáltalán nem kell hogy egyetértsünk. Éppen azt szerettem volna, hogy megismerjem a másik oldal motivációját,.
Vagy hogy ti pasik tanuljatok abból, hogy a nők egy része hogyan gondolkodik.
Pl. egy nő, aki mindig maga fizeti az italát, aki mindig mindenkinek segítségére van, aki nem hülye, megértő, sokféle elfoglaltsága van, színházba, koncertre jár, olvas, gyereket nevelt, akinek érdekes jó, munkája van és igen, számos rossz tulajdonsága is van, türelmetlen, sokat beszél, néha kifejezetten rámenős, alkalmanként elég szórakozott, és sorolhatnám a hibáimat is.
De semmiképpen nem az a biuta, lehúzós picsa, akinek itt beállítani kívánsz.
SZóval megjegyzem én nem igen tudok tőled tabulni, mert neked van még sok tanulni valód.
Szerencsére én a csalódásaim után sem lettem pasi gyűlölő, és nem okolom őket a saját hibáimért.
Szóval nézz magadba, és gondolkodj el azon, h hogyan látod a világot.
Részemről aehhez a poszthoz több választ nem írok, semmire nem reagálok.
Végzem a munkám, és néha, ha időm van, vagy egy-egy barátnőm, vagy a sájátt történetemet ide hozom. és egyáltalán nem fog zavarni, ha senki sme lesz rá kíváncsi.
Azért remélem leszenk még jobb napjaid is.

2016.09.27. 11:19:24

@nem a szőke: kár erőlködni, időt pocsélkolni olyan emberre, aki a "minek vegyem meg a tehenet ha egy pohár tej kell" szellemi szintjén él.
süti beállítások módosítása