buona sera

Ha valaki megfogná a kezem....

Blogot írni

2016. október 04. 14:21 - nem a szőke

Blogot írni, legtöbbször magányos elfoglaltság, és hát mi tagadás, közönség sikere is ritkán van. Már abban is eltértem a szokásoktól, hogy "naplómban" legtöbbször nem saját történeteket fogalmazok meg, hanem megjelennek barátok, ismerősök, ügyfelek, vagy a vonaton mellém sodródó utastársak elbeszélései is megjelennek.

De arra nem  lehet felkészülni, hogy egy alig egyhetes blog egyik cikke egyszer csak egy városnyi emberhez eljut. Őszintén megmondom nem csak megrettentett,  hanem egyenesen le is bénított a helyzet.

2007. óta jelennek meg írásaim a neten a legteljesebb  érdektelenség megnyugtató állapotában, így  kellett egy másfél hét, hogy részint feldolgozzam a történteket, másrészt eljussunk ismét a teljes csöndbe. Ha valaki mégis  idepillant, hát lelke rajta, vessen magára. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buonasera.blog.hu/api/trackback/id/tr8811767141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása