buona sera

Ha valaki megfogná a kezem....

Társkeresés, vagy csak szex - hol a boldogság mostanában

2016. október 04. 14:56 - nem a szőke

Zoli, a halászó, halacska  nem árult zsákbamacskát. az első levele csak egy szó volt: Szex. Majd ezt követően időpont és hely egyeztetés folyt csak, aminek eredménye  a 25 év utáni első szexuális "élményem" , nem tartott 10 percig sem. Ebben benne volt  a vetkőzés, öltözés, és  a másfél perces aktus hátulról. 

A legnagyobb gondot azonban megoldotta, valami bejárat mégiscsak van, sikerült, nem haltam bele.

A legfontosabb azonban az, hogy elindultam egy másik úton is, ami egyáltalán nem bizonyult könnyűnek. Megtalálni Önmagam, felfedezni a magamért való életet, a boldogság új, régóta nem tapasztalt dimenzióit, azt, hogy nem önzés, ha örömet szerzünk magunknak, hogy az élet adta lehetőségeket - így a férfiakat is - használni, kihasználni kell (ne legyen illúziónk, hiszen ők is ezt teszik).

Mindezzel először is nekem kell megbarátkozni, magamnak kell elfogadni, hogy megtehetem, nem tartozom, csak is és kizárólag önmagamnak tartozom elszámolással.

Azokat a gondolatokat kell megéljem, melyeket oly régóta hallgatok, hogy a múlt nem számít, a jövő bizonytalan, a jelenre kell koncentrálni; hogy elsősorban magunkért tartozunk felelősséggel; hogy akik nem szeretnek minket azokkal nem törődünk...  és sorolhatnám napestig az okos mondásokat, melyek mind a saját belső boldogságunk, harmóniánk és békénk megtalálásának útján hallottam, olvastam.

Hogy tudomásul kell vegyem, elsősorban magamat kell szeretnem, hogy más is szerethetőnek lásson.

És ez az út az online társkeresés világával együtt nagyon nehéz; nehéz ha az ember fiatal, és nehéz, ha már nem.  Nekem a mai napig a legnehezebb ebben, hogy ne lássak kapcsolatot, vagy egy kapcsolat esélyét ott, ahol csak szexet kaphatunk. És fogadjuk el, annak, ami.

A vívódásaim közben megakadt a szemem egy hirdetésen: „Amiért csak megdugtalak – nyílt levél szingli csajoknak, az egyedülálló férfiak nevében” hirdette az életmód tanácsadó.

És ebben volt pár sor, ami gyakran segít, ha éppen egy vadásszal hoz össze a sors: Engedd csak el, nem számít, csak test, csak hús… Értékes vagy, TUDD, SOSE feledd, hogy valaki ott kinn pontosan Téged keres, millió között neki nem egy, hanem az egyetlen vagy.” – Joós István, köszönöm

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buonasera.blog.hu/api/trackback/id/tr1211767205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.10.06. 17:00:45

Akkor nekem is csak ennyit kell írnom? Hehe.
süti beállítások módosítása