buona sera

Ha valaki megfogná a kezem....

Mikor megfelelő a vibrátor?

2016. szeptember 21. 23:56 - nem a szőke

A hagyományos blog, napló stílust ezen az oldalon gyakran váltja majd fel párbeszéd.  A beszélgetésekben mindig egy férfi és nő vesz részt, ha úgy tetszik, megszólal mindkét oldal. A beszélgetések, levelezések szó szerinti idézetek, minden esetben a két fél hozzájárulásával kerülnek közlésre, és kizárólag a szórakoztatást, vagy a témával kapcsolatos gondolatfelvetést szolgálják. Gondolatokét, melyek a későbbiekben kifejtésre kerülnek, ... vagy sem.

Férfi: Mit csinálsz?  Igazgató nőset játszol?

Nő: Most kis lazítás a kolléganővel, hogy mennyire hiányzik a külföldön dolgozó pasija és milyen szempontból?

Férfi:  Mi a fene, még a végén belsős infókat kapok a női lélek rejtelmeiből, ...és mennyire hiányzik?...és milyen szempontból?

Nő: Úgy veszem észre, nagyon,  és hát szexuális szempontból,

Férfi: Amúgy már feltalálták a vibrátort 100 éve, szomorú estékre, persze az nem ugyanaz, és most csak őrá értem, mert ő kapcsolatban van, nem rád.

Nő: Már akartam is mondani, hogy csak egy férfi mondhatja, hogy megfelelő pótlást jelent, mert nem. Szóval, aki kapcsolatban van, annak jó a vibrátor, nekem meg nem, mert nem vagyok kapcsolatban?.

Férfi: OK, tehát látom félreértés van, nem gond, mert tisztába tesszük, mint egy csecsemőt :)  tehát...

  1. igen pótlást jelent, de nem megfelelőt
  2. aki kapcsolatban van, de NEM akarja esetleg mással felvidítani magát, mert CSAK, és nincs lehetőség a párjával, mert ő külföldön van, neki esetleg jó megoldás lehet
  3. Neked azért nincs erre igényed és nem szorulsz rá, mert te jelenleg nem vagy kapcsolatban, tehát te simán megoldhatod "bárkivel", anélkül, hogy lelkiismeret furdalás lenne vagy ilyesmi, csupán erre céloztam.

Nő: Így már teljesen világos, bár a hármas ponttal nem értek egyet.

Férfi: Az nem baj, azért vagyunk itt többek között, hogy ne értsünk egyet, és meglássuk, hogy a másik, ellenkező nem, a miről, hogyan vélekedik

Nő: Bárki - nem lehet megfelelő - mert attól bárki, akárki. Igaz én sem vagyok egyszerű eset, mert ha éppen egy VALAKI jelentkezik, attól meg megijedek, de talán ezt már megvitattuk

Férfi: Nos, igen, de ezért volt a bárki a mondatban idézőjelben, máris több értelmet adva neki. A bárki nem szó szerint értettem.

Igen, megvitattuk, De nem kell megijedni ezektől a dolgoktól, kezelni kell tudni.

Nő: Majd tanácsért jelentkezek, ha kezelendő helyzet lesz.

És a Nő később nem jelentkezett, amikor kezelendő helyzet lett, mert már nem volt kinél, de választott, és   "biovibrátorok" alkalmazása mellett döntött.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buonasera.blog.hu/api/trackback/id/tr6211734703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása